2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Koncert helyett

2020-06-10 22:00:09

A debreceni Privát Affér 2019 végén adta ki Színeken át című nagylemezét, ami nyolc dalt foglalt magába, azonban ezzel nem megelégedve meglepetést ígértek az év végére, és ezt be is tartották. Itt van ugyanis a vadonatúj klipes daluk, a Táncolj velem!, amely annyira friss szerzemény, hogy még a múlt hónapban napvilágot látott lemezükre sem került rá. A zenekar pedig ezúttal valami teljesen új dologba vágta a fejszéjét.

Szerettünk volna az eddigiektől egy teljesen eltérő, modernebb, bulisabb dalt adni a közönségnek, és szerencsére megadatott, hogy ezt az ország egyik legjobb zenei producerével, Toldi Miklóssal alkossuk meg. – árulta el a zenekar vezetője, Farkas Zsombor.

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu