2024. Április 18. Csütörtök Andrea napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Közadakozásból

2016-12-06 11:26:11

Hortob__gyi_templom.jpgÖkumenikus istentiszteleten szentelték fel a hortobágyi ökumenikus templomot, amelyen részt vett Palánki Ferenc, a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye megyéspüspöke, Dr. Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke, Dr. Orosz Atanáz, a Miskolci Egyházmegye megyéspüspöke, Szabadi Árpád református esperes, Felföldi László római katolikus püspöki helynök, Szenes József nyugalmazott plébános, Hasulyó János Balmazújváros plébánosa, a Hajdúvidéki Református Egyházmegye lelkészei továbbá római- és görög katolikus lelkipásztorok. A világi méltóságok részéről Dr. Tiba István országgyűlési képviselő, Vincze Andrásné Hortobágy- és Dr. Veres Margit, Balmazújváros polgármestere, Dr. Déry János, a Hortobágy Templomáért Alapítvány kuratóriumának elnöke, valamint az 1950-53-között a Hortobágyi Kényszermunkatáborokba Elhurcoltak Egyesületének tagjai. (forrás: dnyem.hu/index.php/homepage/item/1332-okumenikus-templomot-szenteltek-hortobagyon)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu