2022. Július 7. Csütörtök Appolónia napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe A Farkas család naplója Háromföldi Ki KicsodaEmlékek, történetek... Fotoalbum

Búzaszentelés is lesz
2022-07-05 12:51:50

Huszonhetedik alkalommal rendezik meg a Sárréten a Hagyományőrző Aratónapot, mely ezúttal 2022. július 10-én lesz Szerepen a Jókai u. 23. alatt, ahol a házigazda Gali Attila és családja lesz.

« Vissza a hírekhez
Élvonalbeli játékosok Karcagon

2010-12-27 10:54:04

Teremfoci.jpga hagyományos Szilveszter Kupán. Lassan két évtizedes hagyomány, hogy karácsony és új év között a karcagi Városi Sportcsarnokban megrendezik a Szilveszter Kupa teremlabdarúgó tornát. Nem lesz ez másként idén sem, az ország számos településéről érkeznek csapatok, hogy harcba induljanak az első helyezésért.
- Tizenhat 5+1-es együttes küldte el nevezését a kétnapos viadalra - tudtuk meg a torna főszervezőjétől, az egykori remek karcagi labdarúgótól, Kemecsi Lászlótól. - Némileg módosítottunk az elmúlt évek szabályain. Idén csak a két oldalvonal mellett lesz palánk, az alapvonalon nem, a kapuk méretét pedig visszavettük 3x2 méteresre. Döntetlen esetén az aranygólig, de maximum 1x5 perces hosszabbításra kerül sor, ám ekkor már csupán 4+1 fő tartózkodhat a parketten csapatonként. A Szilveszter Kupa legnagyobb esélyesének az erre a tornára a szolnoki Viktor Securityből Öcsi Team-mé átalakuló budapesti legénység tűnik, melynek soraiban pályára lép többek között a sokszoros válogatott Kenesei Krisztián is.
 
Rajta kívül is találkozhatunk azonban élvonalbeli labdarúgókkal a csapatokban: Ábel Zsolt (Kecskemét), Vámosi Csaba (Vác, Tatabánya, Ferencváros), Vasas Zoltán (Győr, FTC) vagy éppen Hevesi-Tóth Tamás (Szolnoki MÁVC FC) neve ismerősen cseng a futballszurkolók körében. A kis-MTK (Szuper Divat néven) visszatérő vendégnek számít Karcagon, keretében Garami József mesteredző számos élvonalbeli tanítványa megtalálható. Futsal-válogatottakra épül a maglódi Kuglóf, Baranyai Pál, Lódi Tamás és társai különösen otthonosan mozognak a teremben. A jászladányi T-Plasztik gárdáját általában minden tornán az esélyesek között tartják nyilván, ám kérdéses, Katona István ezúttal milyen keretet tudott összerántani. A program - december 27., hétfő, 1. csoport, 9 óra: Rolibó (Eger), Sárréti Minőség (Füzesgyarmat), BBB Glass (Mezőtúr), T-Plasztik (Jászladány). 2. csoport, 12.40: Krupa Technika (Fegyvernek), Tomi és barátai (Abádszalók), Diablo (Abony), Kuglóf FC (Magló). 3. csoport, 16.15: Küklopsz (Kecskemét), Szuper Divat (Budapest), Agrosprint (Karcag), Öcsi Team (Budapest). December 28., kedd, 4. csoport, 9 óra: Kardos FC (Nagyiván), Kemó Team (Karcag), Fehér Delfin (Martfű), KSE (Karcag). Negyeddöntők, 13.30. Elődöntők, 16. Bronzmérkőzés, 17.20. Döntő, 18 óra. (forrás:szoljon.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó


www.facebook.com/mazacskakeramia


S E G Í T S É G

kormany.hu

karitasz.hu

www.baptist.hu

reformatus.hu

www.maltai.hu

segelyszervezet.hu


Dedikáltan: rudankonyv@gmail.com 
A shopból, ahol sok minden van: rudanjoe.hmusic.hu 


Madarásszunk együtt

Madársuli 2022

www.facebook.com/madarsuli.foldes


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertyawww.mediaunio.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu