2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Élvonalbeli játékosok Karcagon

2010-12-27 10:54:04

Teremfoci.jpga hagyományos Szilveszter Kupán. Lassan két évtizedes hagyomány, hogy karácsony és új év között a karcagi Városi Sportcsarnokban megrendezik a Szilveszter Kupa teremlabdarúgó tornát. Nem lesz ez másként idén sem, az ország számos településéről érkeznek csapatok, hogy harcba induljanak az első helyezésért.
- Tizenhat 5+1-es együttes küldte el nevezését a kétnapos viadalra - tudtuk meg a torna főszervezőjétől, az egykori remek karcagi labdarúgótól, Kemecsi Lászlótól. - Némileg módosítottunk az elmúlt évek szabályain. Idén csak a két oldalvonal mellett lesz palánk, az alapvonalon nem, a kapuk méretét pedig visszavettük 3x2 méteresre. Döntetlen esetén az aranygólig, de maximum 1x5 perces hosszabbításra kerül sor, ám ekkor már csupán 4+1 fő tartózkodhat a parketten csapatonként. A Szilveszter Kupa legnagyobb esélyesének az erre a tornára a szolnoki Viktor Securityből Öcsi Team-mé átalakuló budapesti legénység tűnik, melynek soraiban pályára lép többek között a sokszoros válogatott Kenesei Krisztián is.
 
Rajta kívül is találkozhatunk azonban élvonalbeli labdarúgókkal a csapatokban: Ábel Zsolt (Kecskemét), Vámosi Csaba (Vác, Tatabánya, Ferencváros), Vasas Zoltán (Győr, FTC) vagy éppen Hevesi-Tóth Tamás (Szolnoki MÁVC FC) neve ismerősen cseng a futballszurkolók körében. A kis-MTK (Szuper Divat néven) visszatérő vendégnek számít Karcagon, keretében Garami József mesteredző számos élvonalbeli tanítványa megtalálható. Futsal-válogatottakra épül a maglódi Kuglóf, Baranyai Pál, Lódi Tamás és társai különösen otthonosan mozognak a teremben. A jászladányi T-Plasztik gárdáját általában minden tornán az esélyesek között tartják nyilván, ám kérdéses, Katona István ezúttal milyen keretet tudott összerántani. A program - december 27., hétfő, 1. csoport, 9 óra: Rolibó (Eger), Sárréti Minőség (Füzesgyarmat), BBB Glass (Mezőtúr), T-Plasztik (Jászladány). 2. csoport, 12.40: Krupa Technika (Fegyvernek), Tomi és barátai (Abádszalók), Diablo (Abony), Kuglóf FC (Magló). 3. csoport, 16.15: Küklopsz (Kecskemét), Szuper Divat (Budapest), Agrosprint (Karcag), Öcsi Team (Budapest). December 28., kedd, 4. csoport, 9 óra: Kardos FC (Nagyiván), Kemó Team (Karcag), Fehér Delfin (Martfű), KSE (Karcag). Negyeddöntők, 13.30. Elődöntők, 16. Bronzmérkőzés, 17.20. Döntő, 18 óra. (forrás:szoljon.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu