2024. Április 18. Csütörtök Andrea napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Harmadszor is SZÓLJ BE(LE)!

2010-11-09 18:26:47

civilsocietyicon.jpgVegyél részt Te is a fiatalok és az európai döntéshozók közötti párbeszédben! Az Európában élő mintegy 96 millió fiatal körében a foglalkoztatottság kérdése jelenti az egyik legnagyobb problémát. Te is úgy érzed, hogy van mit változtatni a jelenlegi helyzeten? Szeretnéd tudatni az európai döntéshozókkal, hogy milyen intézkedésekkel tudnának segíteni a fiatalok munkaerő-piaci problémáin? A Strukturált Párbeszéd egy olyan folyamat, amely során a fiatalokat kérdezik meg a döntéshozók az ifjúságot érintő legfontosabb kérdésekben. A spanyol-belga-magyar elnökségi trió a fiatalok foglalkoztatottságát helyezte a párbeszéd középpontjába. A spanyol elnökség alatt körvonalazódtak a legfontosabb témák, a belga elnökség során pedig a fiatalok és a szakemberek közösen állítottak össze 40 javaslatot, azzal a céllal, hogy javuljon a fiatalok foglalkoztatási helyzete. A magyar elnökség feladata, hogy ezekből a javaslatokból a legfontosabbak kerüljenek a középpontba. Most lehetőséged van arra, hogy véleményezd a megszületett ajánlásokat. Adj hangot véleményednek! Vegyél részt a fiatalokkal kapcsolatos EU-s prioritások kialakításában! Mely ajánlások a legfontosabbak a Te számodra? Az alábbi linkre kattintva egy olyan kérdőívet találsz, ahol pontozhatod a megszületett javaslatokat egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Minél nagyobb pontszámot adsz egy ajánlásnak, annál inkább fontos az adott javaslat a számodra. A legfontosabbnak ítélt 10 ajánlással folytatódik majd a Strukturált Párbeszéd harmadik konzultációs köre. Ne hagyd, hogy nélküled döntsék el, mire helyeződjön a hangsúly a döntéshozókkal folytatott párbeszéd során! Vegyél részt te is a Strukturált Párbeszéd harmadik körében! Az online kérdőívet 2010. november 14-én éjfélig lehet kitölteni. A kérdőívet kitöltők között három apple iPod shuffle-t és fődíjként egy apple iPod Nano-t sorsolunk ki! További információk:http://www.mobilitas.hu/euelnokseg (forrás:Foglalkoztatási és Szociális Hivatal,Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat,Észak-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda)


Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu