2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Innovációs díj átadása Debrecenben

2010-11-05 22:15:43

item_963_thumb.jpgAz Észak-Alföldi Regionális Innovációs Díjátadó Ünnepség (a Tudomány Ünnepének nyitó rendezvénye) 2010. november 9. 10.00 – 13.00 a MTA DAB székház 4032 Debrecen Thomas Mann u. 49.alatt  Program: Köszöntő - Bitskey István „A Tudomány életközelben” – Az MTA Debreceni Területi Bizottságának története (1976-2010) könyvbemutató Berényi Dénes (a képen) A szerző szavai - Kerepeszki Róbert  MTA ATOMKI Szalay Sándor díj története - Sulik Béla.  Díjátadás: MTA ATOMKI Szalay Sándor díja Észak-Alföldi Regionális Innovációs Díjak. Az Észak-Alföldi Innovációs díjat 12 éve alapította a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Debreceni Területi Bizottságának kezdeményezésére a Debreceni Akadémiai Bizottság (DAB) és a régió három megyei kereskedelmi és iparkamarája. Az Innovációs díj célja a nemzeti vagy regionális szinten kiemelkedő eredménnyel járó olyan fejlesztő munka, valamint kimagasló egyéni teljesítmény elismerése, amely termékfejlesztést, technológiai fejlesztést, informatikai rendszerfejlesztést, szolgáltatásfejlesztést valósított meg. A pályázatot az MTA Debreceni Területi Bizottsága, a Hajdú- Bihar, a Szabolcs-Szatmár Bereg, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint 2009-től az INNOVA Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség közösen hirdeti meg. A pályázat elbírálását az MTA DAB elnöke, a kamarák és az INNOVA véleményezése, illetve rangsorolása alapján végzik, szakértők bevonásával. A pályázat eredményét az Innovációs díj (oklevél és plakett) átadásával a Debreceni Akadémiai Bizottság elnöke és a kamarák elnökei közösen teszik közzé a Magyar Tudomány ünnepén. A formatervezett díj Jurcsák László iparművész alkotása. (forrás: Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara)

     

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu