2024. Július 15. Hétfő Henrik napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Különdíjas a Nádudvari Körített Túró termékcsalád

2010-09-10 18:57:54

nadudvari_koritett_turo_135g_tejfolosen_t_2633900.jpgA magyar élelmiszerek innovációja terén kifejtett munka elismeréseként a Nádudvari Élelmiszer Kft. Nádudvari Körített Túró termékcsaládja nemcsak a Magyar Termék Nagydíj védjegy viselési jogát kapta meg, de elnyerte az Agrármarketing Centrum (AMC) különdíját is – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.A vállalat a hazai élelmiszerpiac azon kevés piaci szereplői közé tartozik, amelyeknél a tulajdonosi kör, a tőke, a munkaerő, és az alapanyag is magyar. Üzleti filozófiáját a minőségre fókuszálva határozták meg: a nyomon követés és a megfelelés az élelmiszerbiztonsági elvárásoknak meghatározó fontossággal bír a munka minden fázisában. Ezen stratégia alapján nyerte el a Nádudvari körített Túró termékcsalád a Magyar Termék Nagydíj címet.
 
A magyar tejtermék-előállító vállalatok közül a 2010 évben Nádudvar egyedüliként büszkélkedhet ilyen védjegyet elnyert termékkel. Az AMC, mint a magyar agrártermékek kül- és belpiaci értékesítésének támogatásra hivatott intézmény szívesen állt e kezdeményzés mellé, hiszen a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy programjával maga is támogatja a kiemelkedő minőségű hazai élelmiszereket gyártó vállalatok piaci szereplését.
A Nádudvari Körített Túró erős alapokra építkezett: két fő alkotóeleme a rögös Nádudvari túró, valamint a friss köpülésű Nádudvari teavaj. Ezen termékek már a korábbi években elnyerték a Magyar Termék Nagydíj címet. A termékfejlesztés a tradícióra építve történt: A termékbe a rögös túró és a vaj mellé csak alapfűszerek kerültek és így született meg a nagyanyáink által otthon, házilag készített étel nádudvari változata:A mai kiélezett piaci versenyben különösen nagy jelentősége van annak, hogy a piac, a fogyasztók hogyan értékelik egy adott üzem munkáját. A Magyar Termék Nagydíj és az AMC-különdíj mellett a Nádudvari márka a Superbrands 2010 címet is magáénak tudhatja. Ezek az elismerések most megerősítették, hogy Nádudvar jó úton halad, és a vásárlók szeretik a jó minőségű magyar terméket.(forrás: OBJEKTÍV Hírügynökség)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Óegiangyalunkmeheszetwww.facebook.com/fenyvespanninyaraloKézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekesww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu