2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
A hétvégétől beindulhat a tiszavirágzás a Tisza-tavon

2010-06-23 13:16:05

tiszavir__gz__s.jpgA Magyar Turizmus Zrt. felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy hamarosan következik a Tisza-tó egyik legkedveltebb látványossága a páratlan és egy évben csak egyszer tapasztalható tiszavirágzás, a kérészek násztánca. A korábbi hidegebb időjárás és a Tiszán levonuló árvíz miatt idén kicsit később, június végére várható a kérészek tánca a folyó felszínén – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség. A lassú apadás és a víz felmelegedése egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy idén nyáron robbanásszerű, burjánzó virágzásnak lehessünk szem- és fültanúi. Már csak el kell kapni a megfelelő pillanatot, jókor kell lenni jó helyen a Tisza-tónál! (forrás: OBJEKTÍV Hírügynökség Gyürky László)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu