2023. December 2. Szombat Melinda napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe A Farkas család naplója Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Köszönet Istennek, hogy vagyunk
2023-11-27 20:02:15

A CREDO együttes (a képen) jótékonysági adventi műsora Debrecenben a homokkerti református templomban (Debrecen, Tusnád u. 1.) 2023. december 3-án, vasárnap 16:00-kor.

« Vissza a hírekhez
Hív a vasút...

2023-08-28 14:49:15

Biró Ferenc Mihály magángyűjtő és kiállító tér tulajdonos (a képen) ez évben is megrendezi Püspökladányban a Veterán és Aktív Vasutasok találkozóját, immár nyolcadik alkalommal.
2023. szeptember 9-én, szombaton 13:00-tól várják az érdeklődőket Püspökladányban az Arany János u. 49/1. alatt. Az eseményen fellép a Törő Gábor Hagyományőrző Népdalkör, a kisújszállási 48-as Olvasókör Dalárdája. Mint minden éveben most is köszöntik a legidősebb ott megjelent vasutasokat. A vendéglátásról Alex konyhája gondoskodik, lesz tombola is, de hallhatnak előadást a Gyulai kisvasút történetéről Felek Ferenctől. Zenét szolgáltat Baráth János, a büfét a TOP-orgó Kiskocsma biztosítja.

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Óegiangyalunkmeheszetwww.facebook.com/fenyvespanninyaraloKézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekesww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu