2024. Június 15. Szombat Jolán napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Szenvedélyes juniális 2023

2023-05-26 08:40:16

Az ENSZ 1987-es határozata alapján a kábítószer elleni küzdelem nemzetközi napját 1988. június 26. óta évente ezen a napon tartják meg világszerte.  Ehhez a világnaphoz kapcsolódik Debrecen városában megrendezett programsorozat, a Szenvedélyes juniális.
Idén is a Debreceni Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tagszervezeteinek, kulturális, egészségügyi, civil, állami, egyházi szervezeteknek, konkrétan 18 szervezet összefogásával valósul meg az egész júniust felölelő prevenciós programsorozat.

A program célja a széleskörű társadalmi összefogás.
Fontos más alternatívák lehetőségének feltárása, előtérbe helyezése is. Ezért a szakmai programok mellett, a prevenció terén olyan alternatívák népszerűsítése is előtérbe kerül, ahol a fiatalok, a számukra megfelelő kikapcsolódási formát megtalálhatják a függőséget okozó területek helyett.
A hónap során sokféle, színes program várja az érdeklődőket: szakmai előadások, kerekasztal beszélgetés, kiállítás, emlékfa-ültetés, sport, játék, színházi előadás, vetélkedő, koncert, családi -és nyílt napok is.
Folyamatos információk a www.facebook.com/debkef facebook oldalon és a honlapon lesznek elérhetőek: www.debkef.hu

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Óegiangyalunkmeheszetwww.facebook.com/fenyvespanninyaraloKézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekesww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu