2024. Július 15. Hétfő Henrik napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Pünkösdi Motolla

2023-05-16 07:04:10

A DEMKI Homokkerti Közösségi Házban (4030 Debrecen, Szabó K. u. 68.) 2023. május 20-án, 15 órától. A pünkösdi király- és királyné-választást együtt élhetik meg akik résztvesznek ezen az alkalmon. Az éneklésről, muzsikáról Bárdosi Ildikó és Molnár Miklós gondoskodnak. A játék előkészületeit 15 órakor kezdődnek. Az aktív részvételre ezúttal is számítanak a szervezők. Mivel nincs virágos rét a közelben, ezért a koszorúk fonásához a virágról mindenkinek gondoskodni kell. Ha tud hozni virágot, virágzó növényt, vagy zöld ágakat, azt köszönettel veszik. Jó lenne, ha szép számban lennének gyermekek, hogy legyen elegendő király- és királyné-jelölt. A játék végeztével némi étellel (kalács, sütemény, stb.) és itallal (bor, üdítő, stb.) szeretnének kedveskedni a résztvevőknek: aki teheti, kérik, járuljon hozzá a vendéglátáshoz. 

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Óegiangyalunkmeheszetwww.facebook.com/fenyvespanninyaraloKézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekesww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu