2024. Július 15. Hétfő Henrik napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Hat kötet, alappillérek

2022-12-04 22:00:53

2022. december 8-án, csütörtökön, 16 órakor Debrecenben, a Vojtina Bábszínház ideiglenes játszó helyén, a Szabó Magda Pódiumteremben, a Kossuth u. 1. sz. alatt, Pap Gábor (a képen): A lélek magyar formái. Műveltségünk hat alappillére c. könyvsorozatát mutatja be a Faragószék Kiadó. Ez nagy jelentőségű tény, hiszen először Debrecenben jelent meg a könyvsorozat első kötete éppen harminc éve, 1992-ben, a Pódium Műhely Egyesület kiadásában, A Napút festője. Csontváry Kosztka Tivadar címmel.
A történelmi jelentőségű hatkötetes művet Szántai Lajos művelődéskutató és Miklósvölgyi János festőművész méltatja, zárszót mond: Pap Gábor művészettörténész. Közreműködik: Bárdosi Ildikó népdalénekes. A könyvsorozat a helyszínen kedvezményes áron megvásárolható!

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Óegiangyalunkmeheszetwww.facebook.com/fenyvespanninyaraloKézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekesww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu