2024. Április 20. Szombat Konrád, Tivadar napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
A szépíró olvas

2021-08-23 20:21:26

A Déri Múzeum Debrecen Irodalom Háza programsorozatában, első alkalommal Garaczi László íróval (a képen) Vigh Levente kritikus beszélget 2021. szeptember 1-jén, szerdán, 19.00 órától a Debreceni Irodalom Házban (Péterfia utca 28.). Az eseményen való részvétel ingyenes.

Az olvasás rendkívül különös tevékenység. Mi visz rá valakit arra, hogy órákon keresztül csendben üljön, és bekötött papírlapokat nézegessen? Milyen elképzelések, gondolatok és érzések kötnek egyéneket és közösségeket az olvasáshoz, a könyvekhez? S mit jelent egy könyv elolvasása? Művelődést? Szórakozást? Az olvasó önmagára találását? Egy elérhetetlenül távoli világ átélését? A mindennapi valóságától való elszakadás lehetőségét? Az irodalomtudomány, a kultúratudományok, a pszichológia és a művelődéstörténet újra és újra beleütközik e kérdésekbe.

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu