2020. Szeptember 23. Szerda Tekla napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe A Farkas család naplója Háromföldi Ki KicsodaEmlékek, történetek... Fotoalbum

Könyvbemutató
2020-08-26 17:06:53

A püspökladányi Kecskés Gyula Városi Könyvtárban 2020. szeptember 21-én (hétfő) 17 órától a 91. Ünnepi Könyvhét alkalmából bemutatják Ozsváth Sándor: 'Pergő időben' című könyvét.

« Vissza a hírekhez
Év vége

2019-12-22 12:42:20

November és december igen sűrű, eseményekben gazdag hónapok, azt hiszem nem csak nálunk, hanem mindenki számára, akár egyedül, akár családban él. Szokatlanul meleg idő van. November elején a temetőket látogattuk: Vésztőn, ahol megcsináltattuk a nagyszülők megsüllyedt sírját -, Debrecenben, ahol kitaláltuk hogyan tesszük rendbe a sírok környékét. Itthon apukámhoz jutottunk csak el. Ilyenkor hazajönnek az unokatestvéreim is (Budapestről, Egerből), aminek nagyon örülök, hiszen oly ritkán találkozunk. November 16-án a Partiumi Réven voltunk a Magyar Szórvány Napján. Meghitt istentisztelet, emléktáblaavatás, fergeteges néptáncos műsor, finom menű a szeretet vendégségen. Azt hiszem oda még visszamegyünk, mert nagyon romantikus és szép kiránduló hely.  2019. november 18-a emlékezetes lesz a püspökladányiak számára. Gázrobbanás történt a város határában.

Félelmetes volt. Egy hét múlva Budapestre mentünk a gyerekeinkhez. Ízletes vacsorát főztek, aminek szinte minden falatja elfogyott. Este színházba mentünk, a Mondjad Atikám című előadásra. 

Felkavaró, de valami "eszmélet"-len jó volt. Másnap megnéztük Dani fiunk lakását, ami felújítás alatt áll. Elég lassan halad a munka, de reméljük még ebben az évben kész lesz.
És már december elején vagyunk, mikor is anyukámmal elmentünk Debrecenbe és Létavértesre. 

A nagy utazás előtt fodrásznál voltunk anyukámmal. Szépnek kell lennünk, visszük a Mikulás ajándékát. A nagy városban szeretetteljes fogadtatás Bence fiamék részéről, majd a tanyán, a bátyáméknál ebéd.

                      

Anyukám nagyon elfáradt, de a sok élmény mindenért kárpótolja. Kicsit be is dagadt a lába, ezért orvosnál is voltunk. December 22-én karácsonyi koncertre megyünk, aztán szenteste együtt lesz a család.

(Írta: Csontos Gabriella)

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó
www.facebook.com

facebook.com/elnijohaz/

Edit vár szeretettel


www.youtube.com/channel

Különleges, egyedi tűzzománcok
Karászi Judit
www.facebook.com/judit.karaszi

Szélmalom utca 1.
Báránd 4161
(30) 190 0499
PÉTER HÁZHOZ IS SZÁLLÍT!
www.facebook.com/baranditej/

A háromföld kincse
 kézműves szappanok
https://www.facebook.com/search/top/?q
=h%C3%A1romf%C3%B6ld%20kincse%

14463230_536225823237001_4147946727005158799_n.jpg
BRILL Esküvői ruhaszalon 
https://www.facebook.com/brillszalondebrecen/?fref=ts
www.facebook.com/riegel.cajon/

   talitabanner_1.jpg 
www.talita.hu

S__rr__tiKr__nika.jpg
www.sarretikronika.hu

palinkafozo_2db.jpg
www.palinkafoz-ust.hu