2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Elment örökre?

2019-10-05 17:53:34

Bodnár Sándor (1928-2019)

"Emberkém, nem halok meg ott,
nagy víz borít rám fény-síkot,
nem vész el egy cseppem se, nem,
csak nem lát többé senkisem.” (Weöres Sándor)

Dancs Bertalanné Julika: Drága Tanár Úr! Köszönöm, hogy olyan pedagógus voltál amilyen a diákok álma! Sokan példát vehetnek rólad! Tiszta szívemből kívánok csendes pihenést! Magam és Krisztina lányom nevében. Keserű Zsófia: Drága Tanár Úr! Nyugodjon békében, az Úr megadta amit kértünk , rövid csendes távozást. Szívünkben örökké él Irénke nénivel együtt. Dembrovszkiné Karacs Mária: Nyugodjon békében. Fülöpné Béres Edit: :( Tőkéné Erzsike: Nyugodjon békében!
Katona Lajosné: Istenem!Nagyon sajnálom,nagyon szerettük a kedves osztályfőnökünk volt,Irénke nénivel együtt. Nyugodjon békében! Kiss Lászlóné: Tanar ur On volt az az ember aki megtanított arra nem kell utazni egen foldon csak vedd kezedbe a terkepet es bejarod az egesz vilagot.Foldrajz szeretetet ontol tanultam Kedves Tanar Ur. Karacs Elekné: Nyugodjon békében! Sipos János:Mindent köszönünk Tanár Úr!

Dezsényi Emese: Isten nyugosztalja! Mohos Lajosné:  Ő volt a TANÁR ÙR csupa nagy betűvel! Nyugodjon bèkèben! Uhrin Józsefné Magdolna: Megrendülten,őszinte részvéttel búcsúzom egykori Tanáromtól, Gyermekeink Attila és Annamària szeretett és kedvelt osztályfőnökétöl!......adj nevet, gyönyörű nevet,párnát a pusztulásnak.....(Pilinszky)

Magyariné Rózsa: Nyugodjon békében. Faragó Erika: Nyugodjon békében! Tóth Istvánné: Drága TANÁR ÚR! Emléke és jósága örökre szívünkben él. Nyugodjon békében. Vargáné Matolcsi Mária: Nyugodjon békében! Köszönöm Gabi, hogy megosztottad! Kiss Mária:  Nyugodjon békében Tanár Úr!
Gali Károlyné:  Egy Igaz Emberrel megint kevesebb! Emlékét megőrzöm. Gál-Mohos Marianna: Dràga Tanàr Úr! Nyugodjon békében!!! Bába Márta Brigitta: Elment a Drága EMBER! Végtelenül jó ember volt! Csak tisztelni lehetett, mert tisztelte a diákot! Szuper humorérzékkel! Nyugodjon békében!!
Bene Judit: Drága Tanár Úr! Nyugodjon békében. Szerettük, tiszteltük azért amilyen volt, ahogy tanított. Nekem ő volt az egyik kedvenc tanárom a gimiben. Számomra ő volt az igazi tanár! Kardos István:  Megrendülten olvasom a szomorú hírt, néhány hete láttalak a Kossuth utcán, örültem, hogy felépültél. Nyugodj békében Sanyi bácsi, egy igazi tanár voltál, sokunk példaképe! Czirják László:  Drága Tanár Úr! Nyugodjon békében! Őzse Ibolya:  Drága TANÁR ÚR! Nyugodjon békében! Hornyák Sándorné Juliska: Nyugodjon békében drága TANÁR UR ! Jakab Éva Enikő:  Nyugodjon békében, vendégem volt a tanár úr!
Török Márti:  Szerettünk Tanár Úr.Nyugodjon békében! Szítóné Nagy Ildikó: Drága Tanár Úr! Példakép! A TANÁR! Nyugodjon békében! A mai napig tudom a fővárosokat! Bene Judit: Mennyien szerettük!!! Gyújtsunk ma mindannyian egy gyertyát otthon érte. Biró Ferenc Mihály: Számomra Ő volt a Tanár Úr! A gimnáziumban nekem földrajzot tanított, imádtuk stílusát, emberségét, minden szavát! Külön örülök, hogy még életében emléktáblát állítottunk életpályája tiszteletére, nagy megtiszteltetés volt, hogy meghívásomra megtekintette a vasúttörténeti kiállításomat és meggyőződhetett róla, hogy a földrajz tanítása nem múlt el nyomtalanul! https://www.youtube.com/watch?v=7k1cZuXQppA Karacsné Mezei Ilona: Nyugodjék békében! Emléke szívünkben örökké megmarad!
Biró Ferenc Mihály: https://www.youtube.com/watch?v=mkI2y-bwyA0

Lakatos Edit: Dràga Tanàr úr! Legyen könnyű Neki a föld! Nagyon jó ember volt! Oborzilné Nagy Erna: Osztályfőnökünk volt, s még a szüleimet is tanította.. Gyerekként nem gondoltam, hogy milyen meghatározó lesz számomra a személyisége.. Igazi pedagógus volt, kitartó, optimista, realista, aki soha nem vetítette át a gyerekekre a problémáit, pedig felnőttként tudtuk meg, hogy volt neki bőven.. Minden tiszteletem az övé! Nyugodjon békében, kedves Tanár Úr, Püspökladány diákjai sokáig megőrzik emlékét!!! Bartané Marika: Drága Tanár Úr! Ön fent is ragyogni fog! Köszönök mindent!! / Varga Mária /
Tőke Lászlóné: Nyugodjon békében ,legyen neki könnyű a föld ! Galiné Margó: Béke poraira. Mindig jó szívvel emlékszem rá.  Vadász Irén: Megrendülten vettem tudomásul, hogy elment Ö. A Tanár úr, aki szinte minden tanítványát név szerint ismert, aki ha találkoztam vele mindig szívélyesen üdvözölt, váltottunk néhány kedves szót. Hiányozni fog Tanár Úr! Emlékét szívünkben megőrizzük! Nyugodjon békében!

Dúróné Erzsébet: Isten nyugosztalja kedves Tanár úr! Nemes Cilla: A gyermekeimet tanította, ők is mindig szeretettel emlegetik. Igazi TANÁR volt. Nyugodjon békében... Tóth Zoltán: Nyugodjon békében! Koloszár Erzsébet: Csendes pihenést! Bene Edit: Drága Tanár Úr! Nagyon kedves pedagógus volt! Nyugodjon békében! Szabóné Nagy Margit: A Jóisten segítse odaát... Dancs Bertalanné Julika: Volt egyszer nem is olyan rég egy tanár, BODNÁR SÁNDOR  Őt lemásolni nem lehet ! köszönet mindenért Drága Tanár Úr !Vigyázzanak rá angyalok ! Fizessék meg a jóságát amit mi már nem tudunk meghálálni ! Baginé Ibolya: Isten nyugosztalja. Borsosné Marsi Magdi: Emléke örökre a szívemben fog élni. Angyalok segítsék az útját! Erdei Ferenc: Nyugodjon békében Jánosi Józsefné: Nyugodjon békében. Magyar Éva: Nyugodjon békében! Nagy Imréné: Nyugodjon békében! Varga László: Isten veled Tanár úr. Szilágyiné Magyar Csilla: Nyugodjon békében. Csontosné Edit: Nyugodjon békében! Raczne Jolika: Nyugodjon békében BODNÁR SÁNDOR Tanár Úr sok Püspökladány-i tanuloja szívében tovább él. Kiss Lajosné: Tanár úr ! Nyugodjon békében! Kerekesné Sanyó Irma: Nyugodjon békében Tanár Úr. :'( Rácz Péterné:  Nyugodjon békében a Tanár úr! Stupinczky Erzsébet: Nyugodjon békében! 

Sárosi Katalin

Dezsényi Emese: Isten nyugosztalja! :) Szabó Ági: Ohhhh de nagyon sajnalom :(
Zsuzsanna Mária: Emléke legyen áldott, tisztelettel gondolunk mindig Rá! Csendes pihenést Tanár úr!
Jenei László: Nyugodjon békében! Soha el nem felejtjük! :( Szigeti Zsuzsa: Emléke legyen áldott, és örök! Erdődiné Suba Anikó: Nyugodjon békében Tanár Úr! Jámborné Erika: Nyugodjon békében Tanár úr! Inczéné Emi: Nyugodjon békében tanár úr. Epresné Nagy Ilona: Edit Nyugodjon békében tanár úr.
Varga Zoltán: Nyugodjon békében! Károly Sárosi: ISTEN nyugosztalja! Adjon Neki pihenést,megnyugvást a ladányi Föld! :( Keserü Judit: A legendák soha nem halnak meg. Bodnár Tanár Úr már életében legenda volt és az is marad. Szeretettel őrzöm emlékét. Nyugodjon békében.
Tóthné Julika: Ő egy igazi TANÁR volt !! Nyugodjon békében!! Ráczné Kövesi Klára: Köszönöm Istennek, hogy ismerhettem, az osztályába járhattam. Emlékét megőrizzük. "A szeretet soha el nem múlik." (Pál 1.kor. 13:8)

Pető Zsigmondné Inci: Szívemben örökké élni fog! Mindig keresni fogom hajlott hátával, hogy egy pár kedves emberi szót váltsunk egymással! Nyugodjon békében Tanár úr! :( Nyírő Gizella: A legjobban tisztelt és szeretett Tanárom volt! Általa kedveltem meg a földrajzot, s nyertem középiskolai földrajzversenyt negyedikben, amikor már nem is tanultuk a tantárgyat! Legyen könnyű a föld, Drága Tanár Úr! Korom Andrea: A legendák soha nem halnak meg....Bodnár Tanár Úr már életében legenda volt és az is marad, mi régi tanítványai tudjuk, hogy miért! Én minden gimnazistának ilyen tanárokat kívánok! Sok szeretettel őrzöm emlékét! Mar 40 éve! Nyugodjon békében. Nagyon örülök, hogy ilyen szép kort megért! Gyarmati Lajos: Utolsó találkozásaink egyikén mondta, "Akárhány éves is az ember, még egy-két évet szeretne kapni a sorstól." Nem kapott többet. Nekem és nagyon sokunknak soha nem felejthető. Kunne Vura Terézia: Soha nem felejtjük el.-:( Isten nyugosztalja. Sas Ferencné: KEDVES TANÁR ÚR! A RÉG SOK SZÉP EMLÉKEKKEL BÚCSÚZOK...NYUGODJON BÉKÉBEN...Bartos Zoltánné Éva: Augusztusra terveztük, hogy elvisszük egy rokona sírjához, Hajdúböszörménybe. Ez volt a kérése..:( nem tudtuk teljesíteni :( Török Ildikó: Nyugodjon békében! Cziczásné Icus: Emlékét megőrizzük! Gal Sandorne: Nyugodjon békében. Marsi Jenőné: Nyugodjon békében, Tanár úr! Dezsényi Emese: Istenem, de szerettük! :(
Kovács Sándorné Marika: Tanár úr ! Nyugodjon békében! Egriné Varga Erzsébet: Nyugodjon békében! Zagyváné Gulyás Judit: Drága Sanyi bácsi! Legyen könnyű a föld! Nyugodjon békében! 
Somogyi József: Kedves Sanyi bácsi, Tanár úr ! Nyugodjon békében. Földesinè Piri: Nyugodjon békében, áldott jó és kedves ember volt! Faragó Sándorné: Sanyi bácsi,Tanár úr! Nyugodjon békében! Szívünkben örökké él! Egri Balázsné: Nyugodjon békében drága Tanár úr! Nàdhàzi Babi: Dràga Tanar ur! Nyugodjon Bekeben! Kovács Sándor: Részvétünk!Nyugodjon Békében! Pap Éva: Nyugodjon békében Tanár Úr!!! Ködöböcz Imréné: Sokunk kedvence volt a tanár úr! Nyugodjon békében! A családnak őszinte részvétem! 

Bene Judit: Asunción.... Paraguay... hányszor hangzott el nála. Hányan vagyunk, akik tőle tanultuk meg a világ fővárosait? Teréz Nagyné Fülöp: És tudjuk is!  Drága Sanyi bácsi, sose felejtünk el...

Szítóné Nagy Ildikó: Drága Tanár Úr! Példakép! A TANÁR! Nyugodjon békében! A mai napig tudom a fővárosokat! Bene Judit: Én is...Mohos Lajosne: Szítóné Nagy Ildikó Èn is! Katona Lajosné: Igen! Álmomból felébredve is tudom! " Emlékeztek? Mindig ezzel indította a földrajz órát! " Kuala Lumpur, Kvezon Sziti!" Kedves humora, embersége, a diákok szeretete jellemezte! Igazi TANÁR volt csupa nagybetűvel. Azok az osztálykirándulások! Minden mai diáknak ilyen pedagógust kívánok! Nyugodjon békében drága tanár úr!

Rácz Icus: Nyugodjon békében. Mészáros Attiláné: Nyugodjon békében! Darainé Incike: Drága Tanár úr! De sok gyereket tanított, nevelt szépre, jóra, becsūletre igaz hittel. Béke poraira! Bottainé Anna: Nyugodjon békében Tanár úr! Csuhai Judit: Isten nyugosztalja! Nàdhàzi Babi: Dràga Tanar ur! Nyugodjon Bekeben! Darai Józsefné Eta: Nyugodjon békében drága Tanár úr! Kiss Irén: Nyugodjon békében Tanár Úr. Sok emlékem van. Felesége volt az osztályfőnököm. Nagyon jó emberek voltak. Soha nem felejtem őket ! Rácz Nelli: Nyugodjon békében Tanár úr! Gasparik Erzsébet: A Karacsos Öregdiákok Egyesületének elnöksége nevében fejezem ki mély megrendülesünket és szomorúságunkat tanár úr halálhírére! Az egyesület megőrzi és továbbadja emlékét a következő nemzedéknek, hiszen kivételes egyéniség volt! Büszke lehet rá mindenki, akit tanított, de az is, aki csak ismerte! Gyászoljuk. Vadász Dániel: Csodálatos ember, nagyszerű Tanár volt Bodnár Sándor Tanár úr. Nyugodjon békében. Tőkésné Szűcs Ildikó: Nyugodjon bèkèben!  András Eisele: 1959.-ben érettségiztem. Nagyon sok emlékem van róla! Nyugodjon békében. Seres Lajos: Nyugodj békében TANÁR ÚR!!!  Rózsayné Erzsébet: Nyugodjék békében!Legyen Neki könnyű a föld. Gondáné Nádházi Mária: Nyugodjon békében. Pilispusztai Károly: Részvétem. Szabó Dánielné: Nyugodjon békében Bodnár TANÁR ÚR! Fekete Béláné: Nyugodjon békében. Kassainé Sánta Ilona:  Nyugodjon békében ,Ő a volt tanítványai emlékeiben mindig él. Boros Edit:  Nyugodjon békében drága Tanár Úr! Nagy Józsefné: Nyugodjon békében! Tanár úr! Lakatos Istvánné: Osztályfőnököm is tanárom is volt feleségével együtt ... felejthetetlenné tették a gimnáziumi éveimet...nyugodjanak békében. Demeter Zsófia: Szegényebb lennék, ha nem találkoztam volna vele az életemben. Emlékeinkben tovább él. Kiss Hajnalka: Öszinte részvétem! Nyugodjék békében! Magyar Ildikó:  A legjobb. Fodorné Szabó Mária: Engem is tanított, nagyon szerettem tanár urat! Szerdiné Éva: Megrendülten búcsúzom kedves Kollégámtól! Nyugodj békében, Sándor! "Az igaznak emlékezete áldott" (Példabeszédek 10:7) Kiss Gabriella: Tanár Úr...
Az álmok mindig egy Tanítóval kezdődnek, aki hitt benned, aki noszogatott, ösztökélt és fölsegített a következő lépcsőfokra. Színtiszta jóság volt...Eszembe jut egy középiskola, egy tanterem. Egy osztály, és Tanár Úr. Megelevenedik sok régi emlék, elmosódott képek új színeket nyernek...régi szavak szólnak elő a csendből..százszor és ezerszer. Kovácsné Kun Ágota: Nyugodjon békében TANÁR ÚR! Szép emlékeinkben tovább él!  Csizmadia Lászlóné: Nem voltam a diákja, de mindig jó volt találkozni vele az utcán! TANÁR ÚR nyugodjék békében! Erdei Margó: Nyugodjon békében! Erdélyiné Ungvári Mária: Mindíg jó szívvel emlékezem rá ! Nagyon jó tanár volt a feleségével együtt. Az óráin a figyelmünket mindig ébren tartotta. Az érettségi találkozóinkon mindíg részt vett. Nemrég még üzenetet váltottunk. Nyugodjon békében ! Zagyva Sándorné: NYugodjon békében !!!.Tanár úr !! Füleki László: Nyugodj békében kedves Sanyi bácsi! Emléked élni fog. Borbély Pál: Isten nyugosztalja, nagyon jó ember volt!
Jávorszki-Kóti Valéria: Nyugodjon békében!

Györi Andrea: Elment egy EMBER....(Tanár úr, mindent köszönünk) Bodnár Sándor tanár úr órái legendásan jó hangulatúak, ugyanakkor rendkívül hatékonyak voltak. A kiváló humorérzékű pedagógus dolgozatírás közben úgy pattant fel a székéből és futott a terem végébe, hogy a gyanútlan puskázók is csak nevetni tudtak csúfos lebukásukon, nem beszélve a szorgalmas többségről. Mindemellett szakmailag is utolérhetetlen érdemekkel rendelkezett, aki az ő diákja volt, az bizony a mai napig tudja, hogy Malaysia fővárosa Kuala Lumpur.
Fodor Júlia: Nyugodjon békében Tanár úr. Ilyésné Magdi: Nyugodjon békében Tanár úr. Tóthné Fekete Anikó: Drága Tanár Úr! Isten nyugosztalja! Borbély Pál: Isten nyugosztalja, nagyon jó ember volt! Kiss Hajnalka: Őszinte részvétem! Nyugodjék békében! Papp László: Nyugodjon békében! Polgári Ilona: Pihenjen békében! Engem is tanított! Mandula Istvánné: Nyugodgjon békében. Nagy Enikő: Nagyon fog hiányozni! Földesi Zsuzsa: Drága Tanár Úr! Emlékét megőrízzük !

"Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,
Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.
Ők itt maradnak bennünk csöndesen még,
Hiszen hazánk nekünk a végtelenség.

Emlékük, mint a lámpafény az estben,
Kitündököl és ragyog egyre szebben
És melegít, mint kandalló a télben,
Derűs szelíden és örök fehéren.

Szemünkben tükrözik tekintetük még
S a boldog órák drága, tiszta üdvét
Fölissza lelkünk, mint virág a napfényt
És élnek ők tovább, szűz gondolatként."
                                       Juhász Gyula

Nádas Imréné: Nyugodjék békében! Tóthné Fekete Anikó: Drága Tanár Úr! Isten nyugosztalja! Nagy Erzsébet: Nyugodjon békében Bodnár Tanár Úr! Nagy Eva Ildiko: Örökké élni fog, az ilyen és hozzá hasonló emberek nem halnak meg, hiszen annyi tanítványa emlékében él, így ő örökké élni fog, ha lenéz ránk fentről tudja.
Rácz Péterné: Nyugodjon békében! Kovács Ferencné Kokes Erzsébet: Nyugodjon békében! Nagyon szerettük, sokszor találkoztunk vele az utcán, ötven évvel ezelőtt tanított... Balkusné Judit: Nyugodjon békében Pánti Irén: Egy Weöres Sándor verssel búcsúzom a Tanár Úrtól
"Isten gondol öröktől fogva téged, elméjében léted, mint szikla áll, Mi ehhez mérve habfodornyi élted? és mit változtat rajtad, a halál?" Jánosi Józsefné: Büszke vagyok rá hogy együtt vehettem át Tanár úrral a Kiváló Dolgozó díjat. Fodor Júlia: Nyugodjon békében Tanár úr. Ilyésné Magdi: Nyugodjon békében Tanár úr. Tóthné Fekete Anikó: Drága Tanár Úr! Isten nyugosztalja! Nagy Erzsébet: Nyugodjon békében Bodnár Tanár Úr!

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!
haromfold.hu / Fotók /
Bodnár Tanár Úr


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu