2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Szónok képző Debrecenben

2013-10-08 16:18:17

sz__nok.bmpNyilvános beszéd önképző köri foglalkozás
A debreceni Hang-Kép Egyesület Önképző-Hangképző címmel egy 3 napos képzést szervez 2009. április 8. és 10. között Debrecenben.
Az Önképző-Hangképző egy olyan képzés, amelynek keretében fiatalok, ifjúsági szervezetek vezetői, munkatársai, ifjúsági segítők és önkéntesek egy önképző körben gyakorolják a nyilvános beszédet és a nyilvános szereplést. Az önképző kör keretében egy tréner segítségével elsajátítják, hogyan lehet a leghatékonyabban közölni az információkat a hallgatósággal egy előadás során, de gyakorolják a színpadi mozgást, a megjelenést, verbális és non-verbális kommunikációt, a vázlatírást, a felkészülést segítő kutatási technikákat, valamint az interjúadást és készítést is, amelyeknek a hatékony használatával javul előadói képességük, az általuk képviselt szervezet eredményei és üzenetei hatékonyabban jutnak el más fiatalokhoz, és hatásuk megsokszorozódik.
Jelen képzés azoknak szól, akik saját településükön szeretnének hasonló önképzőköri foglalkozásokat szervezni. A képzés ingyenes, a szervezők biztosítják a résztvevők étkezési és szállás költségeit. A képzés végével a résztvevők olyan segédletet is hazavihetnek, amelynek a segítségével saját településükön is könnyedén szervezhetnek hasonló nyilvános beszéd önképző köröket.
Bízunk benne, hogy minél több szervezet és fiatal kapcsolódik be a közös munkába és a képzést követően elindul egy olyan közös munka, amelynek keretében egymást is tudjuk segíteni tanácsokkal, ötletekkel és tapasztalatokkal!
A képzés ideje: 2009. április 8-10.
Helyszín: Debrecen
Jelentkezési határidő: április 6.
Bővebb információ kérhető:
Keresztesi Andrea
Tel: 06 20 455 8283
e-mail: andrea@hangkep.t-online.hu
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu