2024. Április 20. Szombat Konrád, Tivadar napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
A püspökladányi Zeneiskola vezetőségének felhívása

2010-04-12 11:30:53

zeneiskola.jpg Kedves egykori és jelenlegi püspökladányi zeneiskolások, kollégák, érdeklődő vendégek! A püspökladányi Csenki Imre Alapfokú Művészetoktatási Tagintézmény fennállásának 50 éves jubileuma  alkalmából 2010.május 8-án, szombaton délután ünnepi hangversenyt szervezünk a Dorogi Márton Városi Művelődési Központban. Felhívással fordulunk mindazokhoz, akik e félévszázad alatt bármilyen módon kapcsolódtak intézményünkhöz, akiknek életét a zene és a közösség ereje által szebbé és teljesebbé tette az iskola működése, legyenek részesei a jubileumi rendezvénynek. Szeretettel várjuk azok jelentkezését is, akik szívesen közreműködnének a fúvószenekar műsorában. A koncertet követően baráti találkozóval egybekötött fogadást is szeretnénk rendezni. Ezért kérjük, jelezz vissza április 30-ig az iskola elérhetőségein vagy a további címeken:postmaster@csimi.axelero.net  Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.Tel: 06-54-514 010 Kovácsné Csuzda Judit, tel: 06/70 3423 969  - csuzdika@hotmail.com Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Szabóné Bojtor Éva -  bojtoreva@citromail.hu. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ha birtokodban van régi archív fénykép, azt lehetőség szerint digitális formában juttasd el a fenti címek valamelyikére, hogy a találkozón kivetíthessük. Ha ez nem megoldható, légy szíves hozd magaddal! További részletek a www.csimijubileum.mindenkilapja.hu  oldalon lesznek olvashatóak, de ha személyes üzenetet szeretnél kapni a rendezvényről küldd el elérhetőségeidet címünkre! Segítségeddel reméljük, mindannyiunk számára emlékezetessé tesszük ezt az évfordulót.Közreműködésedet előre is köszönjük. Az iskola vezetősége.
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu