2024. Április 20. Szombat Konrád, Tivadar napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Különleges hangja van

2016-11-19 18:43:11

Bodn__r_Vivi.jpgBodnár Vivien szinművész (1975. február 12. Karcag) Gimnáziumi tanulmányait a szentesi Horváth Mihály Gimnázium irodalmi-drámai tagozatán végezte. Ezt követően egy évig a Békés Megyei Jókai Színház stúdiójában tanult, majd 1994–1997-ig a Nemzeti Színiakadémia Művészeti Szakközépiskolában képezte tovább magát, ahol Kőváry Katalin és Hámori Ildikó osztályába járt. 1997-ben felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakára, amelyet Léner Péter és Szirtes Tamás irányítása alatt 2001-ben végzett el. Miután lediplomázott, a Vörösmarty Színház szerződtette, 2006-tól pedig a Veszprémi Petőfi Színház társulati tagja volt.
A közszolgálati csatornákon több műsorban is feltűnt: egyebek mellett a Kulisszatitkok adásait vezette, illetve az István, a király 25. évfordulója alkalmából megrendezett A Társulat című szereposztó show-ban is láthatta a közönség. 2009-ben Magadat vállalni kell! címmel szólóalbumot jelentetett meg, továbbá közreműködött Koltay Gergely Őrizz meg engem című lemezén, valamint a Diótörő és Egérkirály dalait tartalmazó CD-n is. Az ő fészereplésével mutatták be Csíksomlyón a  Napbaöltözött leány c. rockoperát. Nagy sikert aratott a debreceni Csokonai Szinházban a Tűzrőlpattant Tündérország c. mese musicalben. Mostanában Bodnár Vivien, az Édes Anna musical főszereplője, "Vizyné" bőrébe bújva kápráztatja el gyönyörű hangjával és játékával az előadások látogatóit. Díjai: Neményi Lili Sanzonverseny – Első helyezett (1999, 2000)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu