2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Kedves püspökladányi vasútbarátok!

2016-05-02 17:41:48

mozdony.jpgFelhívás az állomáson elhelyezett 376,578 pályaszámú gőzmozdony festése ügyében! A vasútállomás a település egyik kapuja, az ide látogatókat nem mindegy milyen látvány fogadja. A vasúti pálya, a peronok, a felsővezetékek, a biztosítóberendezések, az utastájékoztató információs táblák megújulása után a felvételi épület külső-belső felújítása következik. A MÁV eltökélt szándéka, hogy az épületet az eredeti - XIX. századi - külső megjelenéssel építi újjá. Kapcsolódjunk be e szépítő munkába mi is vasútbarátok, civilek, kapjon új festést az immár majdnem száz esztendős gőzmozdony. Munkáskezekre lenne szükség, hogy a júliusi vasutasnapra a mozdony már új köntösben fogadhassa a Püspökladányba érkezőket. Aki tényleges munkával, szervezéssel tud segíteni, kérem, jelentkezzen a következő elérhetőségeken:  E-mail: postmaster@tobf.t-online.hu, Mobil: 70-311-4399 A Vasutasok Szakszervezetétől pályázaton elnyert 150.000,- Ft szeretnénk anyagra fordítani. Minden építő szándékú javaslatra, ötletre számítok! Püspökladány, 2016.05.02.Vasútbarátok nevében:Biró Ferenc Mihály (forrás: www.vasutasmult.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu