2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Fuss vele!

2015-12-01 16:50:19

mikus.jpgA Debreceni Kilométerek Sportegyesület ötödik alkalommal szervez Aquaticum Jótékonysági Mikulás Futást december 4-én, pénteken 17.30 órakor. A nevezési díjjal adományoznak a résztvevők. A nevezési díj  egy tábla csokoládé: az összegyűjtött édességet az egyesület a  Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben tanulóknak fogja átadni. A rendezvényre minden évben közel 800 résztvevőt várnak. A futásra alkalomhoz illően Mikulásnak, vagy krampusznak lehet beöltözni. A legötletesebb jelmezek díjazásban részesülnek. A távot teljesítők december 4-én este 18 órától zárásig (20.30 óra) térítésmentesen használhatják az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőt. Táv:  1,1 km. Rajt és a cél: Debreceni Stadion futópályája.
A verseny területén és annak környékén útlezárás nem lesz, a közúti forgalmat a lehető legcsekélyebb mértékben fogja akadályozni, a rendezvényre érkező autók forgalomirányítását rendőri biztosítás segíti majd.(forrás:civishir.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu