2020. Október 30. Péntek Alfonz napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe A Farkas család naplója Háromföldi Ki KicsodaEmlékek, történetek... Fotoalbum

20 éves évforduló
2020-10-24 15:18:26

A kisújszállási Mellofon Fúvós Együttes húsz éves jubileumi koncertje 2020. november 7-én, szombaton 17:00-től a kisújszállási Vigadó épületében. 

« Vissza a hírekhez
Vendégségben

2015-12-01 08:43:54

markabolt_asztali_grillezo_karacsony.jpg.pngMég novemberben több családhoz is meghívást kaptunk. Nagyon örültünk ezeknek a vendégeskedéseknek, mert rég láttuk egymást, rég hallottunk felőlük. Az első ilyen esténk november 13-án, pénteken volt. Szerencse nap - mondta a háziasszony és azt javasolta, töltsünk ki ezen a ritka napon lottót, mondjunk számokat, amiket megjátszunk. Próba szerencse alapon! No, az én uramnak alig jutott eszébe szám, inkább elmesélte, hogy egyszer lottózott életében és az is elég régen volt. Még hét elején feladta a szelvényt és szombatig - a húzás napjáig -, mind csak azon törte a fejét, hogy mire fogja elkölteni azt a sok pénzt, amit nyer. Hétvégére teljesen belefáradt a "pénzköltésbe", úgyhogy nagyon boldog volt, hogy ez a nagy gond leesett a válláról, mivel nem húzták ki egyik számát sem. Azóta is erre a keserves pár napra gondol és nem vesz lottót. Mondanom sem kell, hogy nem nyertünk, de azon az estén nagyon jól szórakoztunk, finom étkeket ettünk, többek között liba levest, kemencében sült libacombot, sütőtököt. A következő meghívás Karcagról érkezett. Ezen az estén egy ételrecepttel (túróscsuszás kakaspörkölt) és két kendő megkötési trükkel lettem gazdagabbb és kandaló- tüzes beszélgetéssel. A harmadik invitálásnak itthon tettünk eleget. Egy kedves házaspárnál egy szuper szerkezettel (a képen) az asztalnál saját magunk csináltuk meg a vacsinkat. A háziasszony előkészítette a sütni valókat: csirkemell darabokat, különböző sajtokat, zöldségeket. Fenséges volt és közben fecsegtünk, nevettünk. Olyanok voltak ezek az idők, amikre sokáig emlékezni fogunk. Köszönjük a szép estéket! (Írta: Csontos Gabriella)
   
      
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó
a háromföld lakóinak


Dorinette Műhelye
www.facebook.com/Dorinette

www.facebook.com

facebook.com/elnijohaz/

Edit vár szeretettel


www.youtube.com/channel

Marida Patchwork
termékek

www.facebook.commaridapatchwork

Szélmalom utca 1.
Báránd 4161
(30) 190 0499
webshop: www.baranditej.hu
PÉTER HÁZHOZ IS SZÁLLÍT!
www.facebook.com/baranditej/

A háromföld kincse
 kézműves szappanok
https://www.facebook.com/search/top/?q
=h%C3%A1romf%C3%B6ld%20kincse%

14463230_536225823237001_4147946727005158799_n.jpg
BRILL Esküvői ruhaszalon 
https://www.facebook.com/brillszalondebrecen/?fref=ts
www.facebook.com/riegel.cajon/

   talitabanner_1.jpg 
www.talita.hu

S__rr__tiKr__nika.jpg
www.sarretikronika.hu

palinkafozo_2db.jpg
www.palinkafoz-ust.hu