2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Egyházmegyei Hírek

2010-03-03 18:51:34

egri___js__g.jpgcímmel havilapot ad ki márciustól az Egri Főegyházmegye. A szombaton megjelenő első számban Ternyák Csaba érsek köszönti az olvasókat. A közel negyvenezer példányban megjelenő kiadvány a Heves Megyei Hírlap és az Egri Érsekség együttműködése eredményeképpen jelenik meg. Az Egyházmegyei Hírek eljut a megyei lap olvasóihoz az újság mellékleteként, illetve önálló kiadványként a főegyházmegye valamennyi plébániájára Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Jász-Nagykun-Szolnok megye területén. A kiadványnak önálló szerkesztősége van, melynek tagjai egyházi intézmények alkalmazottai és ismert keresztény közéleti személyiségek. A lap felelős szerkesztője Homa János. A kezdeményezés célja, hogy a katolikus hívők és családok jobban megismerjék az egyház életét. A Katolikus Egyház új sajtóterméke a nyomtatott formán túl a főegyházmegye honlapján is elérhető lesz (www.eger.egyhazmegye.hu), ahol emellett meg számos egyéb információt és friss híreket is találhatnak az érdeklődők. Az Egri Érsekség kiadványát, az Egyházmegyei Híreket az Egri Főegyházmegye területén, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Jász-Nagykun-Szolnok megyében is olvashatják az érdeklődők. A lap minden hónap első szombatján jelenik meg. (forrás: Egri Főegyházmegye/Magyar Kurír)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu