2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Újra van utazási iroda Karcagon

2015-06-02 13:00:56

Robinson_Tours.jpgÖrömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015.06.01-én a Robinson Tours Utazási Iroda megnyitotta új karcagi irodáját. Cégünk ebben az évben ünnepli 20 éves jubileumát. A szakma egyik piacvezető utazásszervezőjeként, kiegészítve a piacon található más ajánlatokkal tudunk Önöknek nyújtani minden olyan szolgáltatást, ami az utazással kapcsolatos.  Az igények teljes körű kielégítése érdekében más nagy utazásszervezők ajánlatai nálunk EGY HELYEN megtalálhatók! Cégünk erős a külföldi vendégek magyarországi fogadásában is. A külföldön lévő irodáinkon kívül Magyarország területén Budapesten, Balatonfüreden, Hévízen és Hajdúszoboszlón is ott vagyunk. Ajánlataink között megtalálhatóak: - egyéni, autóbuszos és repülős utazások, - városlátogatások, körutazások, - egzotikus- és hajóutak, - síutak, - utasbiztosítások, - repülőjegyek, - nemzetközi autóbusz- és vonatjegyek, - külföldi és belföldi szállások, - reptéri transzfer és parkolás, ezen kívül naprakész LAST MINUTE ajánlatokkal is állunk a kedves ügyfelek rendelkezésére. Karcagi munkatársaink szaktudásának köszönhetően a helyi vendégkör igényeit maximálisan figyelembe tudjuk  venni. Utazási tanácsadással Bazsó Marietta és Papp-Disznós Ágnes kollégáink várják Önöket szeretettel Karcagon, a piac mellett lévő irodánkban. Keressen minket a Facebookon is – Robinson Tours Karcag. Tisztelettel: Jakócs Áron – ügyvezető igazgató (Robinson Tours)
Cím: 5300 Karcag, Szt. István Sgt. 2. E-mail: karcag@robinsontours.hu Tel.: 59/500-042
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu