2020. Június 6. Szombat Norbert napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe A Farkas család naplója Háromföldi Ki KicsodaEmlékek, történetek... Fotoalbum

Születésnapja van
2020-06-06 08:15:30

"Körmendi Lajos 1946. június 6-án született Karcagon. (...) A kun hagyományokkal, a Nagykunsággal oly tökéletesen azonosuló író, valójában – származását tekintve – nem volt kun."

« Vissza a hírekhez
Kényszerpihenő gyógyvízben

2015-05-13 13:08:54

305129i1.jpgEgy hónapja nincs munkám. Időm, mint a tenger. Tizenegy  éve nem voltam táppénzen, nem mintha nem fájt volna valamim, de mindig volt fontosabb az életemben. Legalább is így gondoltam. Most ezen kényszerszünet alkalmával eljött az ideje, hogy magammal is törődjek. Anyukám évek óta mondja, hogy miért nem használom ki a lehetőséget, hogy ilyen nagyon jó gyógyvizünk van. Ő rendszeresen jár, évente kétszer is. Most már nehéz neki egyedül kijárni a fürdőbe, de ez a helyzet épp kapóra jött, hogy nekem hirtelen rengeteg szabadidőm lett. Megbeszéltük, hogy együtt megyünk a kezelésekre. Én is nagyon örülök neki, mert legalább útba igazít, mert ő nagyon otthon van ebben az ügyben, én pedig abban vagyok a segítségére, hogy autóval viszem-hozom magunkat. Nem kell cipelnünk a vizes törölközőket, fürdőruhákat, papucsokat, stb. Reggel nyolcra járunk, a folyosón elválnak útjaink, ki hova van beosztva oda áll sorba. Nekem elektromos kezelést írt fel a reumatológus a vállamra, a derekamra. Mágnesterápiás ágyon fekszem kb. 15-20 percig, aztán masszírozás, iszappakolás és vízi torna jön. Tizenegy órára készen is vagyunk. Az első két alkalommal úgy jöttem haza, mint akit összevertek, másnap olyan izomlázam volt, hogy alig bírtam létezni, de most már egyre jobban érzem a víz és a kezelések gyógyhatását. Olvasgatva a Gyógykomplexum vendégkönyvének beírásait én is csak azt tudom leírni, amit az előttem járó betegek, vendégek oda beírtak: kellemes, udvarias kezelőszemélyzet, tiszta, higiénikus környezet, áldott jó gyógyvíz. Ez jellemzi a püspökladányi Gyógyfürdőt. Ajánlom mindenkinek és nem csak munkanélküliség idejére. (Írta: Csontos Gabriella)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó

facebook.com/elnijohaz/

Edit vár szeretettel


Bagoly Irma nemezműves
www.facebook.com/irmanemez

Különleges, egyedi tűzzománcok
Karászi Judit
www.facebook.com/judit.karaszi

Szélmalom utca 1.
Báránd 4161
(30) 190 0499
PÉTER HÁZHOZ IS SZÁLLÍT!
www.facebook.com/baranditej/

A háromföld kincse
 kézműves szappanok
https://www.facebook.com/search/top/?q
=h%C3%A1romf%C3%B6ld%20kincse%

14463230_536225823237001_4147946727005158799_n.jpg
BRILL Esküvői ruhaszalon 
https://www.facebook.com/brillszalondebrecen/?fref=ts
www.facebook.com/riegel.cajon/

   talitabanner_1.jpg 
www.talita.hu

S__rr__tiKr__nika.jpg
www.sarretikronika.hu

kaiser.jpg
KARCAG
menu_kaiser.jpg

palinkafozo_2db.jpg
www.palinkafoz-ust.hu