2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Különdíjat kaptak!

2015-05-08 12:43:45

S.A.M..jpgS. A. M. Erről a három betűről és a mögötte álló - ülő emberekről még fogunk hallani! S ezt nem csak én mondom, hanem a We Will Rock You tehetségkutató verseny szervezői, zsűrije és a koncerten lévő kétszáz ember. A Tehetségkutató verseny  döntője, 2015. május 2-án, szombaton zajlott Budapesten a Crazy Mama Music Pubban.
Arnold az ötletgazda, szervező és rock rajongó a következőket irta az esemény facebook oldalán: Én az elejétől fogva hittem, hogy a tehetségkutató jól fog sikerülni. Több mint 6 hónapi ( a tehetségkutató kiírásától a döntő estéjéig) munkánk gyümölcse érett be.
Sok időt, energiát, fáradtságot szántunk a tehetségkutató megszervezésére. Sokszor találkoztunk személyesen, tárgyaltuk és vitattuk meg egymás között az aktuális helyzetet, felmerülő problémákat és újabbnál újabb ötleteket. Pl. helyszín, döntőbe jutó jelentkezők száma, zsűrik személye, és hogy támogatókat is megkeressünk (ami manapság nem egyszerű…) 34 jelentkezőből kellett választanunk, ami nem volt könnyű feladat. nagyon sok jó zenekar/ előadó jelentkezett, és mi minél többnek szerettünk volna lehetőséget adni a megmérettetésre. (...) Egy mindenkiért, mindenki a WE WILL ROCK YOU-ért volt a szlogenünk.
S most konkrétan a S.A.M.-ről: “3 fiatal, de annál gyakorlottabb zenész, nagyon kedveltem az előadásukat” – Gyarmati Arnold (szervező)
“nagyon örültem neki, hogy különdíjasok lettek, nagyon tetszett az előadásuk, remélem lesz még több díjuk is, további sok sikert kívánok nekik!” – Gyarmati Zsuzsanna (szervező) (forrás: www.facebook.com/pages/We-Will-Rock-You-tehets%C3%A9gkutat%C3%B3-verseny/527090130728081)
SAM.jpg
S.A.M. Bátky Zoltán (Unplugged Pressure) - Különdíjasa
Gyányi István – ének, Győri Ági – cajon (dob), Győri Ildi – gitár
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu