2023. Június 8. Csütörtök Medárd napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe A Farkas család naplója Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

A magyarság tanítója
2023-05-28 19:08:58

Pap Gábor (a képen) művészettörténész tart előadást 2023. június 8-án 18:00-tól a püspökladányi Szent Péter és Pál római katolikus templomban. 

« Vissza a hírekhez
A rákbetegekért

2015-05-12 18:38:45

hegedus_endre_hegedus_katalin.jpg2015. április 24-én 18:00-kor jótékonysági zongorakoncertet ad a Baptista Imaházban (Karcag, József Attila u. 11.) Hegedűs Endre Kossuth  és Líszt-dijas zongoraművész a felesége Hegedűs Katalin. (a képen) A Hegedűs házaspár neve sokak előtt nem ismeretlen. A Kultúra 22 díjat 2002-ben kapták meg. Hegedűs Endre Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész és zenepedagógus, a nemzetközi koncertélet ünnepelt művésze. Zeneakadémiai tanulmányai befejezése után összesen 20 nemzetközi zongoraverseny résztvevője volt. 10 rangos díjat kapott, melyek közül a legfontosabbak a második díjak a Milánói Scala és az ausztráliai Sydney Zongoraversenyeken, illetve az első díjak a Rina Sala Gallo és a Rachmanyinov Versenyeken Monzában, valamint Morcone városban, Olaszországban. 33 éves pályafutása során több mint 2800 hangversenyen lépett fel és 28 CD, illetve 3 DVD album jelent meg játékáról. Hegedűs Katalin szintén a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végzett, ahol a zongora tanszak mellett a középiskolai énektanár és karvezető szakon is diplomát szerzett. A két művész gyakran lép fel együtt Magyarországon és külföldön egyaránt.
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó


Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes


Szertatásvezető, Ceremóniamester, Konferanszié, Műsorvezető, Hangulatfelelős

gombostibor.com

www.szivunkbenmaradsz.hu


Aki most érettségire készül és remeg a matematika szó hallatán is,annak ajánlom Nagy Éva online matek kurzusait.

www.facebook.com/nagy.eva.798ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu