2024. Április 20. Szombat Konrád, Tivadar napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Emlékezzünk Körmendi Lajosra!

2015-01-06 11:50:02

Emlékezzünk Körmendi Lajosra! Kedves barátaink, ismerőseink! Kívánunk mindenkinek Boldog Új Évet és reméljük sok alkalommal tudunk majd még örömet szerezni a zenénkkel nektek! Ebben az évben lesz a SenoR zenekar megalakulásának 30. évfordulója! Tekintsünk előre, de a számot nézve illik vissza is nézni és felidézni pillanatokat, amik formáltak, segítettek, vagy egyszerűen csak nagyon jók voltak! Sokan tudjátok, hogy amatőr zenekarként játszottunk a 80-as években, de meghatározó emberek segítettek és óvtak minket. Kocsis Nándor mindig mellettünk volt most már tudom, hogy igazi menedzser típus volt, aki mindig józanon látta, hogy mi a helyes! És mi hallgattunk rá -általában-. Nándi által ismerhettük meg Körmendi Lajost, aki első perctől támogatta munkánkat, dicsérte önálló törekvéseinket, segített, szervezett és általa lettünk úgynevezett vizsgázott zenészek 19-20 évesen és Ő volt az, akire itt sokan - fiatalok -  hallgattunk, figyeltünk rá és közben csodálatos éveket éltünk meg ami végig kísért idáig! Emlékezünk Rá ! Találtunk itt a Youtube-n egy felvételt, ami soha nem jött volna létre Lajos nélkül. Ha megnézitek látjátok, halljátok Lajost beszélni, láthattok sok ismerős fiatal arcot, akik ma már meglett emberek, családanyák! Láthattok picit minket is. 1988-as Tv felvétel, de biztos vagyok benne - ha bárkit megkérdeztek - mindannyian boldogan emlékeznek azokra az évekre és ha nem az elsőben, de a második mondatban benne van az a név, hogy Körmendi Lajos! Mi így emlékezünk Rá ! Jó TV nézést kívánunk ! (Írta: Perge Tibor)


Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu