2024. Április 18. Csütörtök Andrea napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Megújult a karcagi mentőállomás

2014-06-18 11:38:42

ment__.jpgÁtadták az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) országos projektjében elsőként felújított karcagi mentőállomást 2014 június 17-én, kedden. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) keretében meghirdetett, Sürgősségi ellátás fejlesztése - mentés című kiemelt projektben 10,94 milliárd forint áll az OMSZ rendelkezésére tevékenységének gyorsítására, valamint a dolgozók munkakörülményeinek javítására. Az átadó ünnepségen felolvasták Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, térségi országgyűlési képviselő levelét, aki hangsúlyozta: a vidékfejlesztés nem korlátozódhat csupán a gazdaságra, szükség van az élet más területeinek, így egyebek között az egészségügyi ellátás fejlesztésére is. Czirner József, az OMSZ operatív igazgatója arról beszélt, hogy az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai költségvetésből finanszírozott kiemelt projekt célja a kórházon kívüli sürgősségi ellátáshoz való hozzáférés esélyegyenlőségének biztosítása az ország egész területén, továbbá a helyszínre érkezés időtartamának jelentős mértékű csökkentése, a mentőellátás szempontjából hátrányos helyzetűnek tekinthető régióban, kistérségben. (forrás:richpoi.com)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu