2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
A kiskulcsosiak szép eredményei

2013-12-10 10:23:18

jaszkun_martfu.jpg2013. november 23-án került megrendezésre Martfűn a Jászkun Világ Gyermek és Ifjúsági Művészeti Szemle döntője, mely megvalósításáról a Nemzeti Művelődési Intézet Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Irodája gondoskodik már 15 éve, Bukor Irén szervezésében. A polgármester asszony köszöntése után a rangos zsűri 36 produkció közül választotta ki a legjobbakat, melyeket elismerésként Nívó-díjjal jutalmazott.A Karcagi Általános Iskolai Központ Kiskulcsosi Tagiskoláját Horváth Katalin 7. osztályos tanuló képviselte prózamondás kategóriában, aki emléklapot kapott szép szerepléséért. Bakó Irén 6. osztályos diák ének kategóriában ez évben is elnyerte a közönség és a zsűri tetszését. Lelkiismeretes felkészüléséért, szerepléséért Nívó-díjban részesült. (Írta:Horváthné Pandur Tünde felkészítő tanár)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu