2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
A Waldorf-iskola közelről...

2013-10-14 10:48:39

logo.pngBizonyára sok szülő megkérdezi az óvodában: Mit tudsz a Waldorf iskolákról? A válaszadást megkönnyíti a személyes élmény: most testközelből látja a diákokat az órán! Szakmai nap óvónőknek Debrecenben a Napraforgó Waldorf Iskolában. Ideje: 2013. október 16. (szerda) Helye: Waldorf Iskola, bejárat: 4029 Debrecen, Kút utca 19. (a régi Eötvös iskola főépülete) Könyvekből is sok mindent meg lehet tanulni a Waldorf pedagógiáról, de most szakértőkkel beszélgetve juthatnak hiteles ismeretekhez.Program: 8:30-9:30 – Milyen a főoktatás a Waldorf iskolában?  A főoktatás a Waldorf-iskolákban a nap fontos része,mindig az osztálytanító tartja.Az epochálisan oktatott közismereti tantárgyak a főoktatásban kapnak helyet." Főoktatás látogatása alsó osztályokban: 2. osztály – betűírás, olvasás, 3. osztály – teremtéstörténet, 4. osztály – ember és állattan, 9:45-11:00 – Műhelybeszélgetés a Waldorf pedagógiáról - Vezeti Arany Erzsébet, a Debreceni Református Hittdományi Egyetem oktatója, és Ujlaky Éva, extra lesson-fejlesztőpedagógus. 11:00 – Milyenek a szakórák a Waldorf iskolában? Szakórák látogatása. Az órák után beszélgetés a tanárokkal. Minden érdeklődő óvodapedagógust szeretettel várnak! (forrás: napraforgoiskola.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu