2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
A családokat várják Karcagon a Gyermeknapra

2013-05-23 12:12:13

focis.jpgA Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár szeretettel várja a gyerekeket, fiatalokat, szülőket és nagyszülőket a Liget úti sporttelepre. Gyermeknap és Családi Nap Karcag, 2013.május 26. Program: 9.00 Megnyitó. Közreműködik a Nagykun Honvédbanda és a mazsorett csoportok. 9.30 -14.00 Szülői focitorna és főzőverseny, 10.30 - 13.00 Akadályverseny, 11.00-12.00 Pyrgos görög zenekar Beloianniszból! Görög hangszerbemutató, tánctanítás, táncház, 14.00 Szülői focitorna eredményhirdetése. 15.00 Diri-Dongó együttes koncertje és ajándéksorsolás a  programokon résztvevő gyerekek között. 10.00-14.00 Rendőrségi bemutató és kerékpáros ügyességi verseny. "Mi leszek, ha nagy leszek?" - gépjármű bemutató:rendőr-, tűzoltó-,hulladékgyűjtő és szippantók, traktorok. Kézműves foglalkozások, népi játékok, arcfestés(200.-), elsősegély bemutató. Közben: Pónilovaglás, légvár, babasarok, főzőverseny, csillámtetoválás, Áhi- jóga bemutató, árusok, büfé és meleg étel. A belépés díjtalan! (forrás:derynekarcag.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu