2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Szakmai összefogás a Tisza-tavi régióban

2009-10-01 22:08:13

JNSZ_megye_Tisza_to_eletkep.jpgA 2009. október 24-25-én rendezendő Tisza-tavi Madarász és Természetfotós Fesztivál szervezéséhez a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) munkacsoportot hozott létre, mely a Tisza-tavi Turizmus Fejlesztő egyesület tagjaiból, a poroszlói Tourinform iroda vezetőjéből a Hortobágyi Nemzeti Park túravezetőiből és a szervezéshez csatlakozó professzionális fotósokból, madarászokból áll. A munkacsoport megbeszélései kéthetente zajlanak, melyeken a szervezéssel kapcsolatos, ötleteket, feladatokat egyezetik – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
A megbeszélések során egy új nagyrendezvény körvonalazódik a régióban, mely később a készülő Ökocentrum, főszezon utáni kiegészítő programjává válhat. A munkacsoport együttműködésének nem elhanyagolható előnye a Tisza-tavi vállalkozók és turizmusban tevékenykedők eszmecseréje, érdekegyeztetése.
2009. szeptember 23-án a Tisza-tavi régió Tourinform Irodái is ismét összegyűltek, hogy egyeztessék a szezonban történt régiós eseményeket és a közeljövő feladatait. Az RMI ismertette a régió őszi kiállítási megjelenéseit, melyekhez előzetesen már több szolgáltató is jelezte csatlakozási szándékát. Az egyes irodák és települések jövő évi marketingfeladatait is megvitatták és ezek ismeretében egészítették ki és véglegesítették a Tisza-tó régió 2010-es marketingtervét. Szintén a jövő évi események előkészítéseként, a Fesztiválok Éve jegyében létrehozott még egy munkacsoportot a Tisza-tavi RMI, melynek tagjai a régiós Tourinformok képviselői mellett, a települések rendezvényszervezői és programgazdái. A tematikus évre történő felkészülésben, valamint a jövő év során a régió pozícionálásában és a marketingernyő hatékony alkalmazásában az RMI számít a partnerek együttműködésére. Október folyamán a Tourinformos kollégák és a régió szolgáltatói részére az RMI Tisza-tavi szakmai tanulmányutat szervez, amelynek célja a csapatépítés mellett a térség újdonságainak, fejlesztéseinek, kiemelkedő attrakcióinak megismerése. (Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség Gy. Mészáros Ágnes)

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu