2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Lelkesen fociztak, és győztek a karcagi fiúk

2013-01-28 09:21:32

kemecsi_laci.jpgNegyedik alkalommal rendezték meg Karcagon 2013 január 26-án, szombaton a Városi Sportcsarnokban Lekvár Sándor emlékére azt a focitornát, ahol a karcagi csapat "vitte el a pálmát", illetve az első helyezettnek járó serleget. Kemecsi László, a torna főszervezője, a karcagi csapat edzője így foglalta össze a szombati napon történteket: "Ez évben is rangos csapatok fogadták el meghívásunkat, akikkel évek óta jó kapcsolatban állunk. Több NB-s csapat is eljött. A Lekvár Sándor Emléktornán 90%-ban ugyanazok az együttesek szerepelnek, csak éppen mindig egy évvel idősebbek lesznek a csapatok tagjai. A hagyományokhoz híven ezúttal is volt büntetőrúgó-párbaj és dekázóverseny is. Ezen a versenyen minden együttes serleggel távozott Karcagról. Csapatommal nagyon meg vagyok elégedve. Keményen edzettünk már két hete. A jövőben szeretnénk a bajnokságban minél jobban szerepelni és ez a győzelem nagy biztatás számunkra, hiszen veretlenül lettünk elsők. Régen láttam a srácokat ennyire küzdeni egymásért, a csapatért, a győzelemért. Többször fordítottunk vesztes állásból. Gratulálok a fiúknak! Mint szervező, ezúton szeretném megköszönni a segítséget a torna gördülékeny lebonyolításáért: ifj. Lekvár Sándornak és családjának, Szabó József és Örlős Ferenc játékvezetőknek, Agócs Zoltánnak és feleségének, Laboncz János vállalkozónak, a Karcagi SE vezetőségének, Dobos Lászlónak, Karcag város polgármesterének és Halmai Mártonnak." Végeredmény: 1. Karcagi SE, 2. Debreceni SI, 3. DVSC, 4. Jászberény, 5. Budapesti Honvéd, 6. Szolnoki Utánpótlás, 7. Mezőkövesd-Zsóry, 8. Kisújszállás, Különdíjasok: Legjobb kapus: Sándor Bence (Jászberény), Gólkirály: Tonhaizer Ferenc (DVSC) 4 gól, Legjobb játékos: Kiss Tibor (Debreceni SI), Legjobb hazai játékos: Bajusz Szabolcs (Karcagi SE), A dekázóverseny nyertese: Illovai Balázs (Budapesti Honvéd), A büntetőrúgó-párbaj győztese: Balogh József (Karcagi SE).
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu