2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Három hazafi, három előadás

2013-01-21 12:07:17

Balcz__.jpg2013 január 26-án ismét érdekes, izgalmas, érdekfeszítő délutánt szerez a Kunhegyesi Református Nőszövetség azoknak, akik 14 órától ellátogatnak a gyülekezeti terembe. Balczó András háromszoros egyéni olimpiai bajnok, az öttusasport történetének legnagobb alakja, a Nemzet Sportolója, Dr. Hidán Csaba egyetemi adjunktus, régész-történész, harcművész oktató, az Aranyszablya Történelmi Vívóiskola oktatója és Dr Varga Tibor jogtörténész, a Szent Korona Szabadegyetem alapítója tart előadást. A közös többszörös ennél a három kiváló embernél, hogy valamennyien hazafiként szeretik népüket, hazájukat, s mindhárman vallják, hogy a Mindenható segítségével, akaratával tudták véghezvinni nagyszerű cselekedeteiket, ki-ki pályája, végzettsége, hivatása szerint. Balczó András (a képen)  Isten és magyarság címmel tart előadást, Dr. Hidán Csaba a Károli Gáspár Ref. Egyetem adjunktusa, történész a kunokról beszél, Dr. Varga Tibor a pálosokról tart előadást. Kérjük, hogy a részvételi szándékukat előzetesen jelezzék a 06-30 2214743 telefonszámon.(forrás:parokia.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu