2024. Április 18. Csütörtök Andrea napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
„Ezek a fiatalok…” Tükör által homályosan..

2012-06-07 20:17:39

roncsb__r.jpgSzeretettel várjuk az NCSSZI - Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Észak-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda, a Hajdúsági Hallgatókért és Civilekért Egyesület, az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Nonprofit Kft., a Debreceni Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Kft. közös szervezésében megvalósuló konferenciasorozatunk következő alkalmára. Konferenciasorozatunk eddigi állomásai tematikusan igyekezett bemutatni azt, hogy hogyan is látjuk mi, és hogyan is látják önmagukat a ma fiataljai. Hagyományainkhoz híven és mégis kicsit eltérve attól ez alkalommal arra invitáljuk Önt is, hogy a gyakran oly eltérő vélemények és ifjúságképek mozaikjából próbáljuk meg összeilleszteni, hogy milyenek is ezek a fiatalok? A politikai döntéshozók, a vállalkozói szektor és az ifjúsági munka ifjúságképeinek bemutatásával és megvitatásával nem titkolt célunk, hogy az egyes szereplők elképzelésit közelítsük egymáshoz, s hozzájáruljunk ahhoz, hogy a jövőben szorosabb együttműködés alakuljon ki a szektorok közöttük.  Tartson velünk e tükrök általi kalandozásban! 2012. június 14-én, csütörtökön 11 órától a RoncsBár-ba  Debrecen,Csapó utca 27 sz. (Fórum Üzletközponttal szemben) várjuk!
Program: 10.30-11 Regisztráció, 11:00 Köszöntő, 11:10-11:30 „Turkálás, vagy válogatás? - Az AO (always-on) Generáció ”Kisfalvi Gábor, Shortcut Communications Kft. 11:30-11:50 „ Piaci profizmus kontra fiatalos lendület” Skultéty Tamás Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. 11:50-12:10 „Rétegek, kultúrák, piacok” Zsendovits Ábel, Szimpla Kert Romkocsma Budapest. 12:10-12:30 Kávészünet. 12:30-12:50 „Induló – www.indulj.be misszió” Moldován Csaba, Turcsán Tamás projektfejlesztők, 12:50-13:10 „Vállaljuk - Fiatalok vállalkozóvá válását támogató programok” Tolnai Attila szakreferens, Nemzetgazdasági Minisztérium, 13:10- 13.30 „Mozaik - Ifjúságkép az ifjúsági kutatásokból” – Jancsák Csaba szociológus
13.30 -14.15 Kerekasztal-beszélgetés-vendégek: Csatári Emese – Kalamáris Egyesület, Nyíregyháza, Vincze Béla – Más- Mozaik Szociokulturális Egyesület, Debrecen, Tolnai Attila szakreferens, Nemzetgazdasági Minisztérium, Turcsán Tamás projektfejlesztő. 14. 15 Roncs bár falatok. Regisztráció 2012. június 11-ig! A konferencia anyagai a www.ezekafiatalok.hu oldalon a konferenciát követően megtekinthetők! További információ: Gazsi Adrienn Észak-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda, gazsi.adrienn@mobilitas.hu 52/531-053, -054, fax: 530-026 (forrás:EARiszi)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu