2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Szent-György napi sokadalom

2012-04-20 20:56:40

FERDINAND_TEKERCSEK.JPGHarmadik alkalommal kerül megrendezésre Karcagon a kihajtásra emlékeztető esemény, mely ferdinándsütő versennyel egybekötve 2012. április 22. (vasárnap) 8 órától veszi kezdetét. A pontos helyszín: Karcag, Bajcsy-Zsilinszky utca 4. szám, a Nimród Bioszálloda és Bioétterem előtti parkoló Fővédnökök: Varga Mihály, Miniszterelnökséget vezető államtitkár, Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, Dobos László, Karcag Város Polgármestere. A III. Karcagi Ízőrző főzőversenyre a kóstolókat, a III. Karcagi Ferdinándsütő versenyre érkező nevezéseket, és a kitöltött biototó szelvényeket a Nimród Bioszálloda recepcióján lehet leadni április 22-én, vasárnap 08-tól 12 óráig. A nevezés díjtalan! Program: 09.15 Térzene a Nagykun Honvéd Bandával, 09.45 Mazsorett-bemutató, 10.00 Ünnepélyes megnyitó. 10.15 Néptáncbemutató I. felvonás a Pipás zenekarral. 10.45 Plósz Csilla tárogatóművész előadása. 11.00 Néptáncbemutató II. felvonás a Pipás zenekarral. 14.00 A Biototó, a III. Karcagi Ízőrző főzőverseny és a III. Karcagi Ferdinándsütő verseny eredményhirdetése, díjátadó. 15.00 Malacfogóverseny 10 év alatti lányoknak és fiúknak. 16.00 Sátorbontás. További egész napos programok:
a főzőversenyen induló ételek kóstolója. Népi iparművészek és kézművesek bemutatója, vásár gyermekeknek ingyenes kézműves foglalkoztató és arcfestés, lufibohóc, ugrálóvár. A szálloda udvarán 9.00 órától folyamatosan megtekinthető a Karcagi Hagyományőrző Talpas Íjász Kör Egyesület bemutatója.
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu