2024. Július 15. Hétfő Henrik napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Nótadélután Udvariban

2012-04-20 14:46:40

Költő Nagy Imre_1.JPGA Sárrétudvari Nótakör Egyesület 2012. április 21-én, szombaton 14:00-kor a Sárrrétudvari Költő Nagy Imre Művelődési Házban (a képen) "Csináltatok egy hegedűt.." címmel nóta délutánt rendez, ahol fellép: a Túrkevi Vadvirágok Népdalkör, a Törő Gábor Hagyományőrző Népdalkör Püspökladány, a Berekfürdői Napsugár Nyugdíjas Klub népdalköre, a Kabai Nótaklub  és szólistái, a Zagyva László Vegyeskar  és szólistái, a földesi Nosztalgia Hagyományőrző Klub szólistái, Hajdúnánás Nótaklub szólistái, a Sárrétudvari Nótakör Egyesület szólistái és csoportja. Kísér: Tordai Zoltán és cigányzenekara. Belépő: 600.-Ft (forrás:sarretudvari.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Óegiangyalunkmeheszetwww.facebook.com/fenyvespanninyaraloKézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekesww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu