2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
A vándorkupa Karcagra került

2012-04-18 12:27:02

2012. április 14-15-én, a hétvégén SzegedWP_000015.jpgen került megrendezésre a Rendészeti Szakiskolások Országos Csapatversenye. A karcagi csapat 1. helyezett lett Fekete András nyugalmazott főtörzszászlós vezetésével jóval megelőzve az utána következő dobogós helyezettet. A karcagi Szentannai Sámuel Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium 11 és 12. osztályos tanulóinak szakmai, elméleti felkészítéséről Fekete András ny. ftzls, míg a fizikai megmérettetésen való kiváló szereplésről Deák Ferenc testnevelő gondoskodott. A fiatalok elhozhatták az aranyérem mellett a vándorkupát is, mely évek óta először "tanyázik" Jász-Nagykun-Szolnok megyében, sőt értékes tárgyjutalmakat és névre szóló okleveleket vehettek át a Belügyminisztériumtól és a Vidékfejlesztési Minisztériumtól, de a Jász-Nagykun-Szolnok  megyei rendőrfőkapitánya és a karcagi rendőrkapitány is elismerte kimagasló eredményüket. A fényképen balról jobbra: Seres István (11D) Őrlős Gábor (12C) Borsi Zsolt (12C) Bukovszki Dániel (12C) Szűcs Tibor (12C) Első sorban: Deák Ferenc -testnevelő tanár, Fekete András nyugalmazott főtörzszászlós, valamint aki a  fotóról hiányzik és lövészetből felkészítette a csapatot: Balogh András. (forrás:JNSZ MRFK)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu