2024. Április 18. Csütörtök Andrea napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Bentlakásos idősek otthona nyílik Nagyrábén

2012-02-17 09:34:02

id__sekotthona.jpgÚj szociális szolgáltatás kezdi meg működését Nagyrábén és térségében. Napokon belül nyitja kapuit, a Nyerges Hungária Kft. által épített és saját üzemeltetésében működtetni kívánt Gyémántkor Idősek Otthona, mely magas színvonalú tartós bentlakásos ellátást nyújt az idős emberek részére. Az intézmény tavaly épült 87 millió forintból, melynek egy része, 46 millió forint uniós pályázati forrás. A beruházással 9 új munkahely jött létre. 750 négyzetméteren egy- és kétszemélyes, saját fürdőszobás apartman jellegű szobákkal várja lakóit, ahol szakképzett személyzet gondoskodik a személyre szabott ápolásról, gondozásról. Az épületet zöldövezet veszi körül, és az udvaron filagóriák, padok nyújtanak lehetőséget a kinti pihenésre a jó idő beköszöntével. Az intézmény dolgozói tudják, hogy nem könnyű „otthont” cserélni egy idős ember számára, ezért olyan környezetet alakítottak ki, amelyben lakóik maradéktalanul élvezhetik a személyre szabott gondoskodásból fakadó kényelmet, és a harmonikus társasági és magánéletet. Azon igyekeznek, hogy a lakók mindazt a szeretetteljes gondozást megkapják, melyet egy család tud nyújtani.
(Írta: Kocsis Csaba)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu