2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Kiállítás, versek, sanzonok, mozi

2012-01-18 10:50:17

1291_246_Macsai_Sandor_Muvelodesi_Haz.jpgA Magyar Kultúra Napja tiszteletére rendezvénysorozat veszi kezdetén Kabán 2012. január 19-én csütörtökön 16:00-kor az ÁMK Mácsai Sándor Művelődési Ház kiállítótermében, ahol a gyerekeknek kiírt plakátkészítő pályázat eredményhirdetése lesz. Másnap, 2012. január 20-án, pénteken 17:00 órai kezdettel a Művelődési Ház felújított színháztermének átadására kerül sor, és Mi muzsikus lelkek...Nadányi Zoltán költeményei sanzonokkal című műsort nézhetik meg az érdeklődők. A műsorban közreműködik: a Kabai Versbarát Kör és a Mácsai Vegyeskar. Zenei kíséret: Laczi Ervin. A műsort rendezte: Széplaki Gáborné. 2012. január 21-én szombaton újra indul a mozi Kabán.(forrás:kaba.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu