2024. Április 18. Csütörtök Andrea napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Zenekedvelők! Harmonikabarátok!

2011-09-30 12:22:25

S__rosi_Karcsi.jpg2011.november 12- én megrendezésre kerül az I.Tiszántúli Harmónikás-Találkozó a püspökladányi Dorogi Márton Városi Művelődési Központban. A rendezvényre mindenkit szeretettel hívunk és várunk, aki szereti hallgatni a harmonikaszót, aki műveli ezt a műfajt és aki szeretne fellépni a Gála műsorban-szombati napon,15 órától. Az ország különböző részeiről érkező harmonikások és a meghívott sztár-harmonikások mellett kis-együttesek is fellépnek. A rendezvényre várjuk a harmonikabarátok erkölcsi és anyagi támogatását. Mindennek fogunk örülni,ami hozzájárul a nap sikeréhez. (A fellépők fogadására, köszöntésére, virágot, ételt, italt, süteményeket, sülteket szívesen fogadunk és megköszönünk.) A jelentkező fellépők száma szerint változások lehetnek a napi programban. Belépő díj: 700 Ft. A fellépők jelentkezhetnek a: sarosi.karoly@citromail.hu-n, vagy a 06203411173-as telefonszámon 2011.okt.31.-ig. A szervezők nevében: Sárosi Károly, harmonikabarát  (a képen).
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu