2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Hortobágyon is Tourinform Iroda

2009-06-26 12:21:41

 getdata.jpgA Magyar Turizmus Zrt. szakmai felügyelete mellett, névhasználati rendszerben működő Tourinform-irodahálózat két új irodával bővült. Bonyhádon, június 20-án szezonális Torinform iroda nyílt, június 24-én pedig Hortobágyon nyitotta meg kapuit a 143. Tourinform iroda világörökségi helyszínen, Közép-Európa egyetlen hatalmas, összefüggő füves pusztáján. A Tourinform szolgálat Magyarországon már több mint 25 éve nyújt hiteles információkat a bel- és külföldi turistáknak, ezzel segítve őket abban, hogy a számukra ismeretlen környezetben jobban eligazodjanak és utazásukat tartalmas programokkal színesíthessék – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Június 24-én, világörökségi helyszínen, Hortobágyon nyitotta meg kapuit a 143. Tourinform iroda. Az észak-alföldi régió 14. Tourinform irodáját Dr. Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója adta át, és köszöntőt mondott Titi Éva, Hortobágy község polgármestere. A megnyitón részt vett Gencsi Zoltán, Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Kht. ügyvezető igazgatója is.
Az iroda augusztus 31-ig mindennap 9-17 között várja az érdeklődőket, hogy megismertethesse velük a Puszta szépségét és az érintetlen tájat, az élő hagyományokat őrző desztinációt.
A hortobágyi Tourinform iroda elérhetősége: 4071 Hortobágy, Petőfi tér 5-7., Telefon: 52/369-140, e-mail:hortobagy@tourinform.hu
Irodavezető: Dorcsák Krisztina

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség Gy. Mészáros Ágnes


Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu