2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
2011. legerősebb rendőre verseny Hajdúszoboszlón

2011-08-30 16:33:19

Kamion_h__z__s_kicsi_1.jpgVerseny helye: Hajdúszoboszló Repülőtér-Malomsor Verseny ideje: 2011. szeptember 04. ./ vasárnap /10.00 óra  Verseny szervezője: Lukács Krisztián r. tzls /I. osztályú erős ember és erőemelő/  A bajnokság célja: az erős ember, mint sport népszerűsítése, sportbaráti kapcsolatok ápolása, hagyomány teremtése. A bajnokság résztvevői: a rendőrség - hivatásos, közalkalmazotti, köztisztviselői állományába tartozó személyek, /ezen belül is meghívott versenyzők/ és egyéb társszervek dolgozói. Verseny menete: a versenyzők és a nézők köszöntése, a versenyzők bemutatása / név, súly, magasság, kor, alapján a szolgálati szerv és ág megjelölésével. Verseny: /1/ versenyszám: kamion húzás /7,5 tonnás kamion 20 métere való elhúzása hámmal időre.              
 /2/ versenyszám: rönknyomás maximumra.  /3/ versenyszám: vegyes szám /100kg-os rönk felrakása 150 cm magasra, 20 méterre keretcipelés, hordó rakás 120 cm magasra, célba vissza egy 100 kg-os malomkővel. /4/ versenyszám: circus damber / 50-60-70 kg-os egykezes súlyok kinyomása. A versenyzők a verseny alatt a rendőrség és szponzorok által készített pólót viselik. A versenyzők kupát, oklevelet valamint tárgyjutalmat kapnak elért helyezésük függvényében. A verseny alatt frissítőként ásványvíz és szőlőcukor lesz biztosítva. Verseny után ebéd. A verseny bírája: Mengyi Rajmond II. osztályú magyar bajnok erősember, magyar bajnok testépítő. Segédek: Nagy Ádám, Takács Norbert. A verseny immáron tradicionális, ahol a rendőrség tagjai vesznek részt, mint versenyzők. A tradíció mellett a verseny egyedi is, mivel az országban csak itt, Hajdúszoboszlón kerül megrendezésre. A versenyre az ország különböző pontjairól érkeznek versenyzők, akik átlag ember feletti erővel rendelkeznek. Lukács Krisztián (a képen) a Magyar Erősember Szövetség tagja, azon belül is az országos 10 legjobb versenyző egyike, ezért rész vehet a szövetség által rendezett országos bajnokságon. Az erős emberkedést 2005 óta űzi, mint sportot. Ez évben meghívást kapott Bulgáriába a Világ legerősebb rendőre versenyre, melyet a Stongman CL megnevezésű világ szövetség rendez, és amit a Eurosport is közvetíteni fog. Háromszor nyerte el a legerősebb rendőri címet, valamint ő terjesztette el, szerettette meg a Rendőrség berkein belül ezt a sportot. Az ez évi verseny az ötödik lesz.
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu