2024. Április 17. Szerda Rudolf napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Településmarketing és média - bentlakásos képzés

2011-07-27 13:57:46

muoszlogo.gifA Magyar Újságírók Országos Szövetsége Helyi Lapok Szakosztálya és a Média Provincia Kulturális Egyesület Földes Nagyközség Önkormányzata és a MÚOSZ támogatásával, a Bálint György Újságíró Akadémia szakmai egyetértésével idén is megszervezi bentlakásos, 50 órás képzését településmarketing és média témakörben helyi újságok, települési és intézményi honlapok szerkesztői, munkatársai, valamint azon kollégák részére, akik munkakörükben kommunikációs és/vagy PR-menedzseri feladatokat látnak el. A tanfolyam elvégzéséről a hallgatók tanúsítványt kapnak a szakmai támogató intézmények vezetőinek igazolásával, és felvételi vizsga nélkül juthatnak be a Bálint György Újságíró Akadémiára.  A képzés ideje: 2011. augusztus 22–28. A képzés helye: Földes ( Hajdú-Bihar megye) Szabadidőközpont és Strandfürdő területén Szállás: 2+2 ágyas, teraszos, összkomfortos faházakban (benne mosdó, zuhanyzó, tv, hűtőszekrény). A részvételi díj a támogatók jóvoltából mindössze 49.500 Ft, amely tartalmazza a képzés, a szállás, a napi háromszori étkezés költségét, valamint a termál- és strandfürdő (tanórán kívüli) ingyenes igénybevételi lehetőségét. A jelentkezők számára részletes információt augusztusban küldenek. (forrás:foldes.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu