2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Új Széchenyi terv Információs pontok

2011-04-12 20:27:46

ipkamlogo.jpg A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is csatlakozott a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) Zrt. által szervezett Új Széchenyi Terv Infopont hálózatáshoz. Így a megyében tevékenykedő vállalkozások naprakész és hitelest tájékoztatást kaphatnak az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségeiről. Az Új Széchenyi Terv Infopont hálózat keretében az ország egész területén mindezidáig 193 Infopont létesült, hogy az érdeklődők lakóhelyük közvetlen közelében, személyesen kaphassanak szakszerű, ingyenes tájékoztatást az Új Széchenyi Terv pályázataival kapcsolatban.
 
Az Infopontok felkészült szakemberekei mindenekelőtt a hazai mikro-, kis és közepes vállalkozások számára biztosítanak hiteles, naprakész szolgáltatást. Az uniós és hazai forrású gazdaságfejlesztési pályázatok közreműködő szervezete, a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ kezdeményezte az Új Széchenyi Terv Infopont hálózat létrehozását, amely az ország teljes területén biztosít naprakész, hiteles tájékoztatást az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett gazdaságfejlesztési pályázatokról. Az információs hálózat kiépítése az Új Széchenyi Terv szellemiségének megfelelően partneri szövetség keretében történik, melyben mind az állami, mind a civil szféra szerepet kap. Az Új Széchenyi Terv Infopont hálózatában dolgozó munkatársak aktuális információkkal, folyamatosan bővülő tudással rendelkeznek az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett pályázatokról. Hajdú Bihar megyében a megyei kereskedelmi és iparkamara székházában, illetve 5 területi irodában (Berettyóújfalu, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, Hajdúnánás és Püspökladány) működik információs pont.
Elérhetőségek:
Kiss Viola Virág - 4025 Debrececen, Petőfi tér 10.
tel.:52/500-744  mail: Kiss.Virag@hbkik.hu
Balogh Sándorné - 4100 Berettyóújfalu, Dózsa gy. u. 47.
tel.: 54/404-261  mail: Balogh.Sandorne@hbkik.hu
Sóvágó Edit - 4220 hajdúböszörmény, Iskola u. 9.
tel.: 52/280-089, mail: Sovago.Edit@hbkik.hu
Szilágyiné Oláh Anna - 4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 3.
tel.:52/351-785, mail: Szilagyine.Olah.Anna@hbkik.hu
Váczi Gáborné - 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 3/c.
tel.:52/270-832, mail: Vaczi.Gaborne@hbkik.hu
Sziki Orsolya - 4150 Püspökladány, Bajcsy Zs.u. 2
tel.: 54/450-356, mail: Sziki.Orsolya@hbkik.hu
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu