2024. Július 15. Hétfő Henrik napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Kabai felhívás

2011-03-29 16:59:30

13919292.jpgAz ÁMK Mácsai Sándor Művelődési Háza vers- és prózaíró versenyt hirdet kabai meteorit kő lehullásának 154. évfordulója alkalmából általános iskolás diákok részére. „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.” (Tamási Áron)címmel. Téma: Ragaszkodás a szülőföldhöz. Emlékek, események városunk múltjával, jelenével kapcsolatban. Jelenjen meg a műben az érzelem! Pályázatok beadása: Az elkészült írásokat A/4 méretben papíralapon vagy word formátumban várjuk a művelődési ház posta illetve e-mail címére.
 
Kérjük a beküldendő műveket jeligével ellátni mind a pályázatban, mind a borítékon. Az e-mail-ben küldött pályázatokat is jeligével és nem névvel kell ellátni. A pályázatok mellé kérnénk külön zárt borítékban, ugyanazzal a jeligével ellátva beküldeni az alkotó nevét, címét, iskoláját, osztályát, telefonszámát (az e-mail-en pályázók is). Beadási határidő: 2011. április 04. (hétfő) 16.00 óra. A szervezők fenntartják a jogot a beérkezett művek megjelentetésére. Díjazás: minden értékelhető mű szerzője oklevelet kap. A legjobb munkákat beküldők értékes könyvjutalomban részesülnek. További információk: ÁMK Mácsai Sándor Művelődési Háza, tel.: 54/522-052; e-mail: emese@macsaismuvhaz.axelero.net.(forrás:kaba.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Óegiangyalunkmeheszetwww.facebook.com/fenyvespanninyaraloKézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekesww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu