2024. Június 15. Szombat Jolán napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Heves - Jeges - Felhívás

2011-02-08 09:33:48

U49027_A_1258449422390.jpgFelhívjuk a 25 életévnél fiatalabb Tiszafüred és vonzáskörzetében élő gépjárművezető figyelmét, hogy a Városi Balesetmegelőzési Bizottság 2011. február 19-n Tiszafüred üdülőövezetében az Ady Endre úti labdarúgó pálya melletti területen 10 órai kezdettel „ Heves Jeges „ elnevezéssel ügyességi vetélkedőt szervez.
 
A vetélkedőn a gépjárművezetőknek zárt pályán kell rutin ügyességi feladatokat teljesíteni minél rövidebb időn belül. (A hibákért „büntető pont” jár!) A jelentkezés feltétele: A vetélkedőre 25 életévnél fiatalabb érvényes gépjárművezető engedéllyel rendelkező vállalkozó kedvű fiatalokat várunk. A vetélkedőre a személygépjárművet a versenyzőnek kell biztosítania, a személygépjárműnek érvényes okmányokkal kell rendelkeznie. A legjobbakat a Városi Balesetmegelőzési Bizottság díjazza. A vetélkedőre jelentkezni lehet: 2011. február 19-én 09 órától 10 óráig a rendezvény helyszínén Bővebb informácó : Potornai Zoltán r. alezredes, Csukorné Teróczki Ivett r. százados Tel.: 06-59-510-050  A vetélkedőre minden vállalkozó kedvű fiatal gépjárművezetőt szeretettel várunk !
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Óegiangyalunkmeheszetwww.facebook.com/fenyvespanninyaraloKézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekesww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu