2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
″Magyarnak lenni - magyarnak maradni″

2011-02-03 19:54:40

20101012_03040206_2085159644.jpgA Vasárnapi Iskola Alapítvány negyedik alkalommal rendezi meg jótékonysági estjét, amelyre a báli belépők már elfogytak. A bál fővédnökei: Schmittné Makray Katalin a köztársasági elnök felesége (a képen) és Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. A bál előtt a Déryné Művelődési Központ második emeleti nagytermében a Karcagi Nagykun Református Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola és Kollégium énekkara és a Pántlika néptánccsoport ad műsort.
 
A Jótékonysági esten a Déryné Művelődési és Ifjúsági Központ színháztermében fellépnek: Détár Enikő és Rékasi Károly, Tóth Reni és Mr. Basary (Kormorán együttes), a Forgórózsa Néptáncegyüttes, Böjte Csaba nagyszalontai „gyermekei”  Belépőjegy vásárolható csak a színháztermi előadásra, ára 2000 Ft. Támogató jegyeket 1000 Ft-os címletekben lehet vásárolni. A rendezvény időpontja 2011.február 26. (szombat) 18 óra helyszíne Déryné Művelődési és Ifjúsági Központ, Karcag, Dózsa György út 5-7. Az est díszvendégeiként várják: Kaló Imre borászt, Bott Frigyes borászt, Kecze Zoltán borászt, Vantara Gyulát, Békéscsaba polgármesterét, Szabó Vilmos parlamenti képviselőt, Ugron Gáspárt, a Rákóczi Szövetség Főtitkárát, Vetési László református lelkészt, Szórványügyi Biztost, Duray Miklóst, Batta György írót, Dobos Lászlót, Karcag polgármesterét, Varga Mihályt a Miniszterelnökség államtitkárát, Arnóth Sándort, országgyűlési képviselőt, Püspökladány város polgármesterét, Kovács Sándort, a JNSZ Megyei Közgyűlés elnökét. Az est házigazdája: Horváth Szilárd az MTV munkatársa. A jótékonysági est szervezői örömmel vennék, ha – személyes részvételen túl – céljaik megvalósítását pénzadomány, illetve tombolatárgy felajánlásával támogatná. (számlaszám: 10300002-10315423-49020015) A rendezvény tiszta bevételét a Vasárnapi Iskola által látogatott erdélyi, felvidéki, délvidéki szórványtelepüléseken élő gyermekek hétvégi oktatására és nyári táboroztatására kívánják fordítani. Jegyvásárlás, illetve további információk: Nagy Éva 06-20-366-37-08, Földváriné Simon Ilona 06-30-627-86-12
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu